Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, представи колекция прически Rock & Bob 2015, с която демонстрира линията на подстригването и модерните цветове за есен-зима 2015/2016. Колекцията интерпретира класическия боб в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване.

pr

 

Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето.

 

Къса визия

3

Класически боб със заоблена форма, деликатно покриващ ухото и следващ извивката на лицето. При това късо подстригване обемите се подчертават с техниката „Next Floor”, патент на Stephan. Подстригването изрязява индивидуалността и съвършената хармония между характер и облекло. Уравновесеността се комбинира контрастно с рокендрол излъчване.

2

1

 

Средна визия с деграде

5

В средната си вариация прическата е небрежна със секси разрошени вълни. Бретонът е къс, разпилян, падащ под нивото на очите. Гъвкавостта на тази прическа се подчертава най-вече от техниката. Тази хармония подчертава меките линии на прическата и следва линията на подстригването.

 

Дълга визия

4Дългата визия е най-конвенционална, носи френския шик на Париж , спуска се на романтични вълни под рамото.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара