Беше време, когато мъжът биваше определян като активната страна в един флирт, а неангажиращият секс – като единствена цел. Мина това време. По мои скромни наблюдения позициите са почти изравнени – все повече жени да по-сягат към флирта като начин за кратковременно забавление, а полигамията приемат за нещо нормално. Еманципация, какво да се прави. Мъжете засега нямат нищо против тази й посока. Особено когато не се отнася за собствените им съпруги.

couple-498484_640

Всякакви приключения могат да ви се случат, мили дами.

Особено на купон. Хубаво е обаче да си изясните какво точно искате от зараждащия се флирт. (Или поне да бъдете в сравнително бистро съзнание, когато започне.) Както е хубаво и да знаете горе-долу какво да очаквате от мъжа в такъв момент. Защото, ако сте самотна и сте решила, че сега е времето да започнете сериозна връзка, вероятността да се разочаровате дълбоко е 99 процента.
Флиртовете, възникващи по купони, обикновено не водят до трайни връзки. Те са еуфорични и започват лесно – под въздействието на емоциите и алкохола човек се отпуска и започва да гледа по-безгрижно на нещата. Този вид флирт се изчерпва бързо след изтрезняването, затова не бива да се гледа сериозно на него. Иначе той не е нещо лошо и ако го търсите и приемете като доза разнообразие и удоволствие, ще го получите.

Няма да издам кой знае каква тайна, ако ви предложа няколко варианта, които евентуално могат да ви сполетят.

Мъжките номера в свалките са далеч по-явни

и лесни за разгадаване. Но пък винаги има полза един мъж да ви ги припомни навреме.

Представете си, че сте в някоя дискотека в Банско – с колеги от фирмата или с приятели сте се организирали, снегът и всичко останало е както си трябва. Вечерта, след няколко питиета в някоя от ония твърде приятни механи, градусът се е качил достатъчно.

И после, в дискотеката, между мигащите светлини и облаците дим, се появява някакъв тип от друга компания, Хваща око, а и той май ви гледа настойчиво. (Може и да е някой по-периферен от вашата тайфа, това никак не променя нещата.) Въпросният тип се приближава до вас и започва. Какво и как започва /и дали изобщо започва/ – вече зависи от това що за чешит е той.

Ако типът започне свалката с

приятен, неангажиращ разговор

(приемаме, че музиката позволява да се чувате); ако си личи, че има самочувствие, но не се изтъква просташки; ако ви слуша, когато говорите, а не гледа с празен поглед, в който се чете единствено сласт – значи сте случили на читав екземпляр. Този тип мъже приемат флирта като игра, В която всички честни финтове са позволени. Той няма да ви лъже, че сте Прекрасната и Единствената (дори да ви се иска). Няма да ви сваля изкуствени звезди от небето. Може и да направи лек романтичен жест, но ще бъде искрен. Няма и да се скапе, ако не му отвърнете със светкавична интимност – в правилата на играта му влиза и възможността за евентуална загуба. Няма да скочи на колежката ви, докато сте в тоалетната, защото няма навик да си подсигурява резервен изход и не трупа бройка, а качество. Когато всичко свърши, едва ли ще ви досажда. Изобщо – той е възможно най-добрият ви вариант и ако в плановете ви влизат една-две „непринудени“ нощи, не се чудете много- много.

Но да приемем, че

той не се приближава, а се присламчва към вас –

тогава бъдете сигурна, че му липсва самочувствие. Това не е чак толкова страшно. От вас зависи да направите първата крачка и да му дадете някакъв знак. И да имате достатъчно търпение, защото той вероятно още дълго ще се колебае. Всичко това дори е супер, при положение че си падате да бъдете в доминираща позиция. Липсата на самочувствие у мъжа не е болка за умиране и стига да искате, можете да се позабавлявате, докъдето ви се иска. Пасивността на този тип обаче може да бъде сбъркана с деликатност, което е опасно за вас. Усети ли, че му подавате пръст, той лесно може да ви захапе ръката. И каквото и да се случи през нощта, има вероятност да ви се лепне. А това е кофти, особено ако не търсите обвързване, а чисто забавление.

Другата крайност:

той не приближава, не се присламчва, а направо ви връхлита. Започва да говори много, не ви изслушва или въобще не ви дава думата. Дърпа ви от вашата компания, без да се интересува удобно ли е – в неговия случай думата „неудобно“ няма смисъл. Кани ви на танц с нетърпящ възражение тон. Дуе се, изтъква се, демонстрира физически и финансови качества. Този тип смята, че повечето жени са готови да полегнат с него веднъж-дваж. И почти не греши. Ако и вие сте на тази вълна – колко му е? Но за всеки случай внимавайте дали в течение на вечерта си е позволявал да прескача ръба на простотията. Един път прескочил ли го е, въобще не се знае докъде може да стигне. Естествено типовете свалячи нямат рязко очертани граници и един мъж може да носи по нещо от различните типове. Но целта му е ясна – секс, и то веднага. Ако съвпада с вашата, всичко ще бъде наред.

 Уважаеми дами!

Вече съм го казвал – има един друг тип. Той е красив, висок, мъжествен, умен, сексапилен, финансово състоятелен, с чувство за хщор и високо либидо, романтичен и грижовен. Освен това прави винаги това, което вие пожелаете. Прави го със страст и хъс, защото вашите желания Л най-важното нещо за него. Не му знам адреса, но вие сами ще го познаете, кога го срещнете. След което ще се събудите…

Facebook Twitter Google+

0 Коментара