Първият смелчага, който се опълчи на перфектно изваяното мъжко тяло с мускули и плосък корем, се оказа вечният бунтар Леонардо ди Каприо. В няколко сайта се появиха негови снимки от плажа, на които той невъзмутимо разхожда тяло на татенце по-скоро, отколкото на секс символ.

LCОт него тръгна и модата, наречена dad bod – тялото на татко. Мъжете, които изглеждат така, не са дебели или запуснати. Телата им просто говорят, че те отдават еднакво значение както на фитнеса, така и на хубавата бира. И че вероятно намират и други смисли в живота си, извън релефа на гърба си и плочките на корема.

Mackenzie Pearson обяснява защо момичетата са луднали по мъже с тела на татенца:

1. Те не са заплаха.

По-страшното от снимка по бански е снимка по бански до мъж, който видимо е луд по фитнеса. Това ни кара да се чувстваме зле, несигурни и грозни.

2. Обичаме ние да сме по-хубавите.

Хубаво е хората да казват: „Каква сладка двойка!“, но искаме всички да си помислят, че именно ние сме по-хубавата част от двойката.

3. Гушкането.

Никой не обича да се гушка със скала. Или с вампир като Едуард Кълън.

4. Добрата храна.

Животът е твърде кратък, за да го прекараме в чоплене на салата с кълнове. С мъж „татенце“ до нас ще се наслаждаваме на апетита си и на добрата храна без угризения.

5. Без илюзии.

Добре е от рано да знаем как ще изглежда мъжът до нас, когато се оженим и имаме обща ипотека и три деца.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара