Tobacco Garden Bar стартира летния сезон със свежа атмосфера и стилни диждей партита на открито.

Tobacco 03

Артистичното пространство зад Царския дворец е сред култовите места в столицата и е готово да поднeсе на феновете си много от любимата музика. Заведението работи 24/7 без прекъсване. През май всички почитатели на добрия саунд и забавленията под открито небе могат да се насладят на специално селектираната диджей програма в комбинация с перефектни коктейли, запазената марка на Tobacco.

Tobacco 02

Ню диско, вокал хаус и любими мелодични парчета ще звучат в Царската градина това лято. Дийп хаус диджеят Kaiski е първият, който ще забие в култовото столично заведение този четвъртък, 14 май, от 21.00 часа. На пулта на Tobacco през май ще се качат Vasquez, Runo, Ivan, Deso и Bobcat. Гостите ще имат шанса да се срещнат с виртуози на саунда и от чужбина. Домакините подготвят и различни тематични вечери с електронно и R’n’B звучене.

Tobacco 01

Старинната градина е запазила автентичния си дух, а изваяните масички и столчета от ковано желязо допълнително засилват неповторимото аристократично усещане. Заведението е отлично място за разхлада в горещия град сред оазис от освежаваща зеленина и тонизиращи напитки, миксирани от майсторите зад бара. Въздухът и настроението, уединението на локация превръщат Tobacco в идеалното пространство за бизнес или лична среща на по чай или кафе през деня. Градината разполага с безплатен wi-fi достъп и има опция за безкасово плащане.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара