Във форма за 60 дни? Дали е възможно… С много усилия, правилно хранене, повече течности, спорт и разбира се с подходящите процедури за отслабване – няма невъзможни неща.

Д-р Ана Пейкова от клиника по естетична дерматология „Дерма Елит“  представя един метод за отслабване за около 60 дни, който върши перфектна работа. Но предупреждава, че са нужни  много усилия и постоянство, но пък затова резлутатите ще дойдат бързо и ще бъдат трайни.

Ana_Peykova

Подходяща диета. Без глад

Започваме с подходяща диета. А какво означава подходяща диета? Не и пълен глад или тотални лишения. Все пак храната е живот. Просто се откажете за около 3 седмици от мазни, пържени храни. Хапвайте повече пловоде и зеленчуци.

Вода за здраве и красота

Определете  си режим за пиене на вода, така че да изпивате минимум 2 литра на ден. Пиенето на течности е нещо, което непрекъснато забравяме в забързаното си ежедневие.  А течностите са много важни, за да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ако не ви се пие вода, можете да я замените с чай или фрешове. Препоръчват се фрешове, заради това, че са много по-здравословни от соковете-конфекция.

Джогинг в парка сутрин

jogging

Заедно с диетата д-р Пейкова препоръчва да си определите режим на сутрешен джогинг например.  Ще помогне много, ако сте постояннни и всяка сутрин тичате поне час в парка в продължение на поне 3 месеца.

Научно доказани иновативни технологии – Криолиполиза, Vela Shape II, LPG за бързо и трайно отслабване

Накрая, но не на последно място идва ред и на процедурите за отслабване. Те ще помогнат реално за постигането на бърз ефект. Процедурите трябва да се избират внимателно за всеки човек, но това което д-р Пейкова препоръчва като специалист с дългогодишна практика, е комплекс от процедури.

За премахване на локални мастни натрупвание по корема, паласките, бедрата, ръцете  – криолиполиза. Това е процес за разрушаване на част от мастни клетки чрез замразяване. Криолиполизата се извършва посредством машина с апликатор, който чрез вакуум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини.  Вакуумът  блокира преминаването на кръв в засмуканата област.  Целта е да не се затопля зоната. Апаратът охлажда подкожните мазнини до – 8 градуса. По този начин 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област се разрушават. Голяма част от мастните киселини в тях замръзват, структурата им се разрушава и те чрез лимфатичната система на организма се резобрират от черния дроб. Така видимо се намаляват мастните натрупвания в дадената област. Нужни са 3 процедури, за да се постигне оптимален резултат. Процедурите се правят през един месец, а всяка трае 70 минути. Резултатите са видими след между 15 дни и 3 месеца след пълния цикъл от процедури.

След седмица е добре да се направи процедура с Vela Shape II или LPG за по-добър дренаж и изхвърляне на унищожените мъртви клетки. Така се постига двоен ефект и резултатите са впечатляващи. Докато мастните киселини в клетките са все още на кристалчета, масажът и лимфният дренаж ще помогнат  още по-голяма част от мастните клетки да бъдат разрушени. Най-хубавото при тази технология е, че разрушените мастни клетки никога повече не се възстановят отново на даденото място, тъй като те са константна величина в организма и веднъж унищожени, не се възобновяват.

Разбира се, правилната комбинация от процедури  и режимът за изпълнението им за всеки човек са строго индивидуални и затова е най-добре да се назначи от квалифициран специалист. В „Дерма Елит“ винаги препоръчваме комбинацията от процедури за по-бърз и траен резултат. И ние сме едиствената клиника в страната, която притежава Vela Shape II.

След приключване на курса от процедури обаче диетата, спортът и приемането на течности трябва да продължат по индивидуалната схема, за да се запази резултатът дълго във времето.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара