Ето 8 качества на жената, които очароват мъжете.

Самоувереност

Противно на стереотипите, увереността е качество, от което се нуждаете не по-малко от мъжете. Верността към принципите ви и здравата самооценка вършат чудеса: жената става неустоима в очите на мъжете. Такива искат да „завладеят“, а не да „свалят“ – усещате ли разликата?

Уязвимост

Мъжът има инстинкт да се грижи за уязвимата жена, а слабостта на партньорката събужда у него героя-защитник. Да, светът се стреми към равенство, но партньорството между мъжа и жената не е състезание по сила и издръжливост. Мъдрите жени позволяват на мъжете да се грижат за тях, независимо колко „желязна лейди“ са те за външния свят.

Чувство за хумор

Една уместна шега не само ще разведри всеки разговор, но и ще ви улесни да разберете с кого се разбирате напълно и с кого сте твърде различни за близко общуване. Смята се, че мъжете оценяват, когато жената се смее на шегите им, това се разбира от само себе си. Но е интересно, че способността на самото момиче да се шегува умело я прави в очите на представителя на противоположния пол привлекателна и интелигентна, както и тази, която ще долови „гениалния“ му сарказъм.

Внимание към детайлите

Макар че самите мъже невинаги обръщат внимание на промените в цвета на косата и маникюра ви, те със сигурност ще забележат, че ви е грижа – достатъчно е да коментират дребен детайл във външния си вид. Забелязвате ли новия часовник на ръката му? Уведомете го за това. Такъв сигнал един мъж със сигурност няма да пропусне. А вие ще хванете егото му на въдицата.

Самочувствие

Крайно време е да осъзнаете: за да спечелите уважението на другите, трябва да уважавате себе си. Тази формула важи и в романтичните отношения. Птица в клетка не предизвиква у мъжа същия възторг, както свободна птица, която идва при него и го вика. И не, това не е призив да тичате при него при първия подканващ вик: напротив, не бързайте да играете по неговите правила – и мъжът ще полудее по вас. Освен това, умението ви да уважавате себе си сякаш гарантира уважение и към него – то привлича.

Стил

Понятието „стил“, в широкия смисъл на думата, е невъзможно да се побере в няколко изречения, но въпреки това всеки от нас не се колебае да посочи познати, които определено имат собствен стил, и такива, които не го притежават. Индивидуалният стил е точно това, което ще ви отличи в неговите очи от другите жени.

Собствено мнение, индивидуалност

Често жените се стремят да се харесат на всички, освен на себе си, търсейки обществено одобрение и възхищение. И се изненадват, че усилията им в резултат на това никой не оценява. Мъжете са неустоимо привлечени от тези, които отстояват правото да бъдат себе си. Тук в играта влиза и ярката индивидуалност, която априори е привлекателна, и желанието на мъжа да „притежава“ изключителна личност – такава партньорка е най-ценна в неговите очи. Мъжете определено са привлечени от жени, които открито говорят за своите убеждения, дори и да съществува риск никой да не ги одобри.

Граници

Мъжете са доминиращи по природа: без да го осъзнават, те проверяват границите на жената. И не става въпрос за склонност към секс, а за всичко на света. Да не забравяме и съвременните практики за онлайн контрол, въпроси от типа „какво правиш, къде и с кого си“. Мъжете несъзнателно изпитват по-голямо уважение към жените, които отстояват границите си. Податливите личности внушават мисли за „готовност за всичко“ и се обезценяват в очите на противоположния пол.

Източник: Рамблер

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара