Този септември едва ли може да се нарече време за сериозни дела и важни решения – разположението на звездите и планетите едва ли ще насърчи активна и, което е важно, продуктивна дейност, така че трябва да изоставите тези идеи.

Септември е идеален за обобщаване и подреждане на нещата във всички сфери на живота и дейността, от което трябва да се възползвате. Известна пламенност на характера, която ще е присъща на всички без изключение, може да усложни отношенията с близки хора, затова е желателно да проявите сдържаност.

Овен (21.03 – 20.04)

В отношенията с партньорите – както бизнес, така и лични – най-важното е уважението, а в противен случай – постигането на взаимно разбиране. Не е необходимо да се заемате с глобални професионални проекти, максимум, че ще ви стигнат силите и средствата – това са рутинни, но необходими дейности и въвеждане на ред в документите и на работния плот. Също така е желателно да се грижите за здравето си – превенцията е по-добра от решението.

Телец (21.04 – 21.05)

Темата на месеца ще бъде поправянето на грешките, допуснати по-рано както в професионалния, така и в личния живот: без това да се върви напред в бъдеще няма да е възможно. Най-успешни през септември ще бъдат тези, чиято професия е свързана с творчество, всички останали звезди съветват да подхождат към решаването на служебните въпроси от творческа гледна точка. Децата ще носят радост – те ще имат успехи в ученето и спорта.

Близнаци (22.05 – 21.06)

Отношенията с любимия човек може да стигнат до задънена улица – за да избегнете това, трябва да сте търпеливи, в противен случай липсата на взаимно разбиране може да доведе до раздяла. Силите – както морални, така и физически – е желателно да изразходвате не за трудови подвизи, а за подобряване на собствения си дом, където винаги можете да намерите работа, най-важното е да намерите задачи за членовете на семейството.

Рак (22.06 – 22.07)

Срещите с хора от миналото ще ви помогнат да решите проблемите на настоящето – преди всичко професионалните и финансовите, затова е необходимо да приемете техните коментари и препоръки. Мистичната компонента на септември ще позволи на представителите на знака да разкрият някоя тайна от живота – своя или на роднини, а как да се разпореждат с това във всяко отношение ценно знание, е въпрос на избор на всеки от тях.

Лъв (23.07 – 21.08)

Късметът ще допринесе на представителите на знака във всички области на живота, но особено си струва да се обърне внимание на личния живот – тук ще могат да се решат дори онези проблеми, които са изглеждали безнадеждни. Финансово успешни ще бъдат само онези операции, които ще бъдат извършени през втората половина на месеца, но резултатът от тях ще надхвърли всички очаквания, затова е по-добре да не се бърза – звездите ще възнаградят търпеливите.

Дева (22.08 – 23.09)

На преден план ще бъде любимото ви занимание – подреждането на нещата, което ще засегне всички сфери на живота – от професията и личните отношения до документите и папките на работния плот. Трябва да се отървете от всичко ненужно, което ще бъде намерено в хода на почистването, незабавно – този процес ще изчисти енергията на околното пространство и качествено ще подобри съществуването.

Везни (24.09 – 23.10)

Както знаете, пилетата през есента се броят, така че началото на септември – време за обобщаване на предварителните резултати от годината и приключване на делата, които по някаква причина не са били приключени навреме. Втората половина на месеца е благоприятна за осъществяването на професионални и бизнес проекти, за които представителите на знака ще се захванат с ентусиазъм – това гарантира висок резултат.

Скорпион (24.10 – 22.11)

В началото на есента ще напомните за себе си на някой от старите приятели – общуването с него ще донесе не само спомени от миналото, но и възможност за придвижване нагоре по кариерната стълбица – такова понятие като покровителство все още не е отменено. Всякакви публични изяви ще бъдат успешни: от една страна, те ще убедят публиката в правотата си, а от друга, ще направят представителите на знака известни.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Авторитетът, който ще нарасне благодарение на блестящо изпълнената професионална задача, няма да е постоянен – ще трябва да го поддържат от време на време, доказвайки на началниците и колегите си своята правота. Липсата на разбиране с околните може да постави в недвусмислени ситуации, така че е по-добре да попитате още веднъж, отколкото да се скарате заради нарушаване на „комуникацията“.

Козирог (22.12 – 20.01)

Най-важното е да намерите общ език с началниците си, в противен случай това може сериозно да усложни работата по нов проект, на който представителите на знака възлагат сериозни професионални и финансови надежди. В пътувания не бива да се впускате преди средата на месеца, в противен случай не могат да бъдат избегнати застъпвания и недоразумения по пътя, а следователно и почивката може да бъде развалена.

Водолей (21.01 – 18.02)

Животът постепенно започва да се подобрява, но силите за активни действия все още не са достатъчни, така че за сериозни проекти не бива да се захващате – за „загрявка“ е съвсем подходяща свободната и работа. Някои изкривявания на съзнанието, които ще са характерни в този момент за представителите на знака, няма да ви позволят да възприемате обстоятелствата реално, затова е по-добре да не вземате сериозни решения.

Риби (19.02 – 20.03)

От всичко, което е изживяло времето си, е необходимо да се отървете – в противен случай то ще дърпа представителите на знака назад. При това, това се отнася за всички сфери на живота – еднакво нежелателно е да се занимавате с работа, която няма перспективи, и да продължите връзката, която е престанала да ви радва. Вярно, вземайте сериозни решения само през втората половина на месеца – през първата лесно може да сбъркате.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара