През септември мъжкото и женското начало се сприятеляват, а интелигентността и интуицията работят заедно. Любовната буря от юли-август приключва и от 5 септември настъпва период на спокойствие и предсказуемост в сферата на личните отношения. Семейните проблеми могат да бъдат разрешени лесно и бързо.

Венера напуска ретроградната фаза на 5 септември, така че социално-психологическият климат става по-благоприятен. Илюзиите си отиват, много хора са готови да разберат, да простят и да приемат. По-лесно е да се създават нови връзки, да се развиват романтични отношения.

Венера завижда на всички сетива като цяло: на способността за вкус, цвят, мирис, звук. Планетата на любовта и красотата отразява потребностите и характеристиките във взаимоотношенията, както личните, така и финансовите. През септември Венера се движи през царствения знак Лъв, а Марс – през Везни, създавайки прекрасни възможности да намерите идеалния партньор.

Изящният парфюм, стайлингът, излъсканите обувки, както и изключителните маниери и възпитание значително увеличават шансовете за успех в любовната сфера.

В края на септември се образува хармоничен аспект между Венера и Марс, който добавя изтънченост към нашия енергиен свят. Възможно е да се разреши всеки конфликт, да се намерят компромиси и да се съхрани съюзът. Използвайте първия месец на есента, за да намерите вътрешен и външен баланс. Съвсем реалистично е да постигнете хармония в личните отношения, ако спокойно изслушвате партньора си и тактично изразявате мнението си.

Овен

Възможно е да сте в състояние на вътрешен конфликт със себе си, но през септември е по-лесно да коригирате това състояние. Важно е да приемете, че няма перфектни партньори и тогава всичко ще си дойде на мястото, а в сферата на романтиката, любовта, семейните отношения ще има мир и щастие. Вашият управител, Марс, се движи през знака на слабостта, което се отразява на енергията и динамиката на живота. Но този транзит внася гладкост в ежедневието ви, благоприятна за развитието на личните отношения.

Телец

В началото на септември нещата, свързани с любовта и семейните дела, ще се забавят, но не се притеснявайте, през втората половина на месеца всичко ще се промени към по-добро. Не бързайте да започвате нови отношения, защото те едва ли ще бъдат трайни. Но за възстановяване и работа върху отношенията периодът е чудесен. Благоприятен месец за сватби, начало на съвместно съжителство. Време е да вдъхнете свеж въздух и да съживите партньорството, което е угаснало под тежестта на отговорностите, недоразуменията и кавгите.

Близнаци

Мнозина ще бъдат засегнати от завръщането на минали проблеми от личния им живот. Бившите може да ви напомнят за себе си, но не всички Близнаци са доволни от това. Може да почувствате съмнения относно желанията и плановете си, въпросът за собствената стойност, ролята ви във връзката също излиза на дневен ред. Ако вече сте планирали сватба или романтично пътуване, не забравяйте да добавите оригиналност към тези събития! И бъдете готови да работите усилено върху отношенията в съвместния ви живот. Няма пречки за повторен брак, дори и със същия партньор.

Рак

Носталгията, а в някои случаи дори меланхолията, буквално ще витае във въздуха. Прелистването на снимки вечерта ще бъде чудесна идея за забавление. Първата половина на септември ще ви донесе много повече почивни дни, отколкото сте очаквали, но те могат да се смятат за истински подарък! В края на краищата има възможност да прекарате това време пасивно и спокойно, като отделите повече време на децата, съпруга/та, романтичния партньор. Приятелските и романтичните връзки ще бъдат създадени мигновено и ще се окажат благоприятни.

Лъв

В любовната сфера има повече позитивизъм. Магнетизмът ви се засилва, а оптимистичният ви поглед към живота и другите се увеличава. Потенциалните партньори са нетърпеливи да попаднат в полезрението ви, да общуват, да ви правят комплименти. Около вас има много хора, но затова пък може да се появи психологическа умора. Опитайте се да бъдете меки, не бързайте, въздържайте се от клюки и суета. Благодарение на личното обаяние ще успеете да решите материалните си проблеми, да спечелите популярност, да популяризирате свой проект.

Дева

В личния ви живот настъпва време на промени. И на първо място те ще засегнат домакинството, мястото на пребиваване. Много представители на вашия знак ще имат планове да организират живота си по различен начин. Това може да е преместване, ремонт, нов романс, раждане на дете. Свободните мъже и жени ще бъдат очаровани от лесни, приятни запознанства, които ще завършат с дългосрочни връзки. Влюбените двойки може да решат да заживеят заедно, а в недалечно бъдеще това ще бъде първата стъпка към щастлив брачен съюз.

Везни

Ще има много важни събития в семейните отношения и в романтичната сфера. Времето, прекарано насаме с любимия човек, ще ви помогне да изгладите острите ъгли. Звездите съветват да прекратите стари отношения, които не са се развивали от дълго време, и да се огледате. Съществуващите отношения изискват максимално внимание и лична трансформация. Повишените амбиции за кариера могат сериозно да навредят на интимността и разбирателството. Отделете време, за да осмислите нещата, и времето ще постави всичко на мястото му.

Скорпион

Съзнанието ви е малко замъглено, което ви дава повишена емоционалност и склонност да анализирате преживяванията си. В брачния съюз са възможни недоразумения и кавги заради ревност и битови проблеми. Опитайте тактиката на изчакване във връзката, може би наистина ще ви е приятно да наблюдавате партньора си. Бившите любими хора ще напомнят за себе си, но не се изкушавайте да се върнете към предишната връзка. Ще възникнат проблеми с далечни и близки роднини, главно финансови въпроси.

Стрелец

През септември ще ви се наложи да се разкъсвате между дома и работата. Семейните двойки са потопени в рутинни въпроси като грижи за децата, пазаруване за дома, съвместно домакинство. Концентрирайте се върху творчески занимания с децата – това ще ви помогне да се разсеете от проблемите. Влюбените сега ще бъдат твърде емоционални и прибързани. Младите представители на знака ще имат планове, с брак и създаване на семейство, с недвижими имоти. Засега това са само планове, но голяма част от замисленото сега ще се реализира в недалечно бъдеще.

Козирог

Заетите хора трябва да прекарват повече време с брачния партньор. Ще бъдете разочаровани от имуществени спорове и разногласия със съпруга/та си. Пристъпите на ревност и обида могат значително да развалят романтичното настроение, затова бъдете търпеливи и не правете прибързани заключения. Не е изключено помощта ви да се нуждае от някой от бившите партньори, близки роднини, приятели. Звездите препоръчват да укрепите отношенията с роднините по всички възможни начини. Понякога роднините ще бъдат враждебни, но бъдете търпеливи, за да не провокирате конфликти.

Водолей

Този период не е подходящ за планиране на сватбено тържество и брак, както и за сериозни разговори за съвместното бъдеще. Обърнете специално внимание на децата си, опитайте се по-често да разговаряте с тях „от сърце“. Обърнете внимание на обучението им и усилията ви ще дадат отлични резултати. Може би това е месецът, в който ще успеете да намерите здравословен баланс между работата и семейството. Хармонията в двойката и семейството може да бъде скрепена със съвместно пътуване. Ако самотните се опитат да излязат от зоната си на комфорт, щастливата среща е гарантирана.

Риби

Успехът в любовта през този месец е гарантиран, особено за тези, които са били самотни и са търсили дълго време. Старите рани са заздравели, страховете са изчезнали и вероятно сте готови да опитате отново. Едно съдбовно запознанство може да се случи в спокойна атмосфера. Много скоро кръгът от познати ще се разшири значително и сред тях може да откриете човек, който ще се превърне в истинска опора и подкрепа за дълги години. Ако в съществуващите отношения има пукнатини, които не дават мира, опитайте се да се справите с тях през септември.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара