Настъпването на зимата не означава, че трябва да приберем роклите в гардероба си до следващата пролет. Напротив – все още можем да носим любимите си дрехи, като просто съобразим тоалета си с времето, така че все пак да запазим топлината на тялото си. Това се постига чрез комбиниране на няколко елемента, например слагайки топло зимно яке върху роклята си. Да, но тук е нужно да вземем предвид стила на якето, така че то да подхожда на роклята, която сме избрали да сложим в дадения ден.

Какво яке да изберем за роклята си?

Когато търсите подходящото яке за своите рокли, най-важното е то да им подхожда по стил. Ежедневните рокли могат да бъдат носени и с ежедневни якета, докато обаче официалните такива изискват по-елегантен подход. Ако обаче искате да блеснете с невероятна визия на неофициално събитие (като парти по случай празничните дни), тогава заложете на по-нетрадиционна визия, която да изтъква силните черти на фигурата ви и да предава ясно характера ви чрез своя дизайн.

Как да намерим яке, което да носим с любимите си рокли?

След като набързо обсъдихме какво трябва да имаме предвид при закупуването на яке, което да носим с рокля, идва моментът да ви представим нашето предложение – а именно, Bolf. Тази марка осигурява първокласно облекло по всякакви поводи. В продуктовия ѝ каталог ще откриете всякакви артикули, които да ви помогнат да блеснете с невероятна визия. Различните стилове и дизайни, които ви предлага, осигуряват широк избор, за да можете да вземете точното решение.

Кога да закупим своето яке?

Чували ли сте, че дрехите са по-евтини извън сезона? Е, може и да е така понякога. Но пък обикновено световните марки правят чести намаления, които ви осигуряват отлични отстъпки, така че да не се налага да пазарувате няколко месеца по-рано. Ние виждаме един проблем в ранното пазаруване – няма да намерите най-новите модели. През пролетта, например, все още, разбира се, не е налична есенната колекция. Което означава, че ако искате да сте в крак с модата, вместо да изоставате от нея с няколко месеца, пазаруването е най-подходящо точно след като излязат новите колекции.

Естествено, няма твърдо правило кога да закупите своето яке. Ако обаче се колебаете и се чудите кой е подходящият момент, то ние съветваме – ако якето ви вече не ви върши работа, ако не се чувствате комфортно в него, ако не ви е удобно, то моментът за пазаруване вече е дошъл.

С какви рокли можем да носим якето си?

Комбинирането на яке и рокля зависи от стила на дадените елементи от облеклото. Например, официална рокля не може да се комбинира със спортно яке. От друга страна, ежедневните рокли обаче могат да се носят с по-елегантно яке. Така че при подбирането на точния тоалет за деня, просто обърнете внимание на това какво ви предстои през този ден – а след това комбинирайте дрехите си именно според това. Така ще си осигурите подходяща визия, която ще отговаря на събитията, които ви предстоят през деня, като при това няма да се налага да оставите любимите си рокли да събират прах в гардероба. Напротив – ще можете да ги носите с удоволствие, защото топлото ви зимно яке ще осигури нужната топлина.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара