Бижутата са незаменима част от безупречната визия. Те са допълнение към облеклото и излъчването ни, което критично може да го промени както в положителна, така в отрицателна посока.

За да изберем идеалните бижута към дадено облекло или сезон, е необходимо от една страна, да знаем как да ги съчетаваме с дрехите и с другите ни аксесоари – чанти, обувки, шалове и т.н. – а дори и с грима. От друга страна, повече от важно е и да следваме актуалните модни тенденции. Този втори фактор е помощен за първия. В крайна сметка, ако се носим по последна мода в облеклото си, редно е към тях да добавим и актуални дамски сребърни пръстени, най-модерните за сезона колиета и така нататък.

В тази връзка, ви подготвихме и пълен списък с последните модни тенденции в света на бижутата. И тъй като сме точно в началото на есенно-зимния сезон за 2021 и 2022- година, нека видим какво ще се носи именно през първите предстоящи хладни дни. Ето кои ще са топ бижутата тази есен:

  • Добрите стари халки се завръщат

Вечната класика от щанда с обеци отново се връща на бял кон и истината е, че лично ние сме доволни. Халките са отличен моден аксесоар, който лесно се съчетава с всякакви дрехи, стои добре на всяко лице, а освен това изглежда еднакво красиво и в златно, и в сребристо. Характерно за халките тази есен е, че те ще са по-скоро от дебелия тип и дори понякога могат да пристигат в екстравагантна неправилна или овална форма.

  • Не синджир, а цяла верига!

Това ще носим на вратовете си. Отново акцентът е в дебелината. Веригите са масивни и дори груби, а понякога ще ви приличат на истински кучешки каишки. Идеята е те да се откроят на фона на доста изчистените линии в актуалните горни дрехи за сезона – универсални поло яки, страхотни и изискани V-обрани деколтета и не на последно място неутрални цветове. Между другото, тези едри синджири ще се предлагат както в къс, така и в дълъг, но увиващ се на пластове по врата вариант, а освен това освен в класическо сребристо и златисто, ще ги видите и в бяло, чисто черно и дори цветно червено или електриково зелено!

  • Любителките на обеци могат да се сдобият и с още един актуален за есенния сезон чифт

Освен халките, на почит тази година са така да се каже, буквално грамадните обеци. Става въпрос за наистина огромни, не толкова обеци, колкото истински творчески изпълнения, закачени на една кука. Някои дизайнери вече ги нарекоха модерни арт инсталации, които изисканите дами ще ги носят с упорство, но и с финес по нежните си крехки уши.

  • Грацията на 80-те ще блести по всички есенни бижута тази година

Това са класическите перли, които можете да пуснете чак до пъпа, както и традиционните сватбени обеци с искрящи камъчета в бяло. Към тях добавяме и нежните гривни тип верижка, в чието дъно ще искри миниатюрно сърце в розово, а защо не и обемно колие по врата с изумрудено зелени или алено червени камъни?

Голяма част от модните тенденции са обхванати в последната актуална колекция на https://silver.bg/. Можете да разгледате моделите им, включително и ако залагате на класиката, вместо сляпо да следвате последните течения в бижутерията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара