„Призори в неделя“ от Ники Френч (AMG Publishing) е седмата книга от поредицата психологически трилъри с главна героиня Фрида Клайн. Книгите се превърнаха в истински хит и сред българските читатели и всяка следваща се очаква с все по-голямо нетърпение. Книгите в поредицата са общо осем – тази е предпоследната.

 

Психотерапевт с добра практика, любител на Лондон, човек с принципи, консултант на полицията – Фрида Клайн е много неща. А сега тя за пореден път се озовава в центъра на ужасяващ криминален случай. Мъртво тяло е открито под дъските на пода… в собствената ѝ къща. И това е само началото.

Фрида е убедена кой стои зад кървавото послание, но опасността дебне от неподозирани места.

Броят на жертвите расте,

а с него и усещането, че нещо не се връзва. Докато убиецът предприема следващите си ходове, старият живот на Клайн все повече изглежда като мъгляв
сън. Полицията е объркана в заплетените събития, а Фрида осъзнава, че ще трябва да спре убиеца, преди той да стигне до любимите ѝ хора… и преди да е станало късно.

„Феновете на Ники Френч ще поискат едно-единствено нещо, след като прочетат тази
книга: още.“

Suspense Magazine

За автора

Ники Френч е псевдоним на британското писателско дуо Ники Джерард и Шон Френч. Двамата журналисти се женят през 1990 г. и започват да пишат първата си съвместна книга
през 1995 г. До 2021 г. Ники и Шон заедно написват двайсет и пет книги. Осем от тях са от поредицата психологически трилъри с главна героиня психотерапевтът Фрида Клайн.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара