Започнаха снимките на най-новия телевизионен сериал на обществената телевизия – 6-серийната комедийна драма „Аз и моите жени“, която тръгва в ефира на БНТ 1 през пролетта на 2022 г.

Продукцията, спечелила на конкурсната сесия за филмопроизводство на обществената телевизия, е хармонично съчетание от сериозни, драматични и социални теми, поднесени с приятен и свеж хумор.

Сериалът проследява актуални човешки взаимоотношения, засягащи наболели проблеми на съвременното общество и ни прави съпричастни на трагикомичния сблъсък на някои модерни европейски виждания с разбиранията на част от българите днес. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор – Борис Луканов.

„Аз и моите жени“ разказва

историята на хирурга Филип (Димитър Живков), озовал се в паралелна връзка с две различни жени – Кристина (Мария Сотирова) в София и Мая (Христина Джурова) в Бургас.

Но двата коренно противоположни свята, в които заживява, не са плод на негова случайна слабост, а огледален образ на собственото му раздвоение и кризата на личността, в която е попаднал, търсейки удовлетворението и смисъла в забързания консуматорски живот около себе си.

В ролята на най-добрия приятел на Филип – д-р Крумов – зрителите ще видят актьора Башар Рахал.

Сюжетът на сериала

представя последиците от консуматорския живот на високи обороти, превърнал се в основна болест на модерното общество.

Житейските терзания на героите ще ги доведат и до поредица от комични ситуации. „Аз и моите жени“ е комедийна драма, в която ще се преплетат потисканите желания, търсенето на щастието и кризата на средната възраст.

В главните роли

зрителите ще видят актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара