Да си родител не е лесно. Дори задача като пазаруване на дрехи може да се окаже истинско предизвикателство. Не и ако предварително сте подготвени. И съвсем нямаме на предвид само да сте подготвени за повече стрес и много колебания. Просто трябва да запомните някои важни подходи и принципи. С тях изборът на детски дрехи става бърз, лесен, а в много случаи и достъпен.

  • Съобразявайте се с вкусовете на детето

Най-добре е да гледате през неговите очи. Момчетата харесват дрехите със супергерои и изобщо с всичко, с което обичат да се оприличават. Не се колебайте да купите такива блузи и връхни дрехи. Удобните панталони или спортни екипи също са дрехи, към които те често прибягват. В онлайн магазина на Doniceta.com ще откриете страхотни модни предложения за момчета- разгледайте всички тук. Момичетата си пък клонят към по-нежни цветове и красиви щампи. Роклите и полите са неизменна част от техния гардероб.

  • Следвайте и собствените си приоритети

Тъй като родителите са тези, които се грижат за поддръжката на дрехите – пране, гладене и т.н., един от приоритетите ви трябва да бъде именно лесната поддръжка. Прането на някои деликатни дрехи отделно от всичко останало едва ли ще ви е любимото занимание в петък вечер след работа и прибиране на децата от градина и училище. Избирайте материи, които са лесни за поддръжка, а самата поддръжка не изисква специални методи и препарати. Също така, спазвайте правилото за удобни материи, които са и здрави и ще изкарат целия сезон.

  • Бъдете практични

В стремежа си да угодят на децата родителите често забравят да бъдат практични. Да сте практични родители в избора на детски дрехи означава хем да купите красиви на визия продукти, хем да са достатъчно много за смяна и за всеки повод, а не при всеки рожден ден да тичате за нови рокли до магазина. Между другото, ако вашата малка госпожица обожава да сменя роклите си всеки ден, разгледайте страхотни предложения за всеки повод тук: https://doniceta.com/category/6/momicheta.html

  • Купете всичко от един магазин

За да спестите време, заложете на един магазин. Обикалянето из различните детски магазини може да бъде изтощаващо и да ви изгуби цял ден. Истината е, че разнообразието от детски дрехи днес е огромно, така че в даден момент можете и тотално да се объркате кое е подходящо и кое не. В тази връзка, не е лоша идеята  да пазарувате онлайн. Дори нещо в последствие да не ви допадне или да не пасне като размер, винаги можете да се възползвате от правото си на връщане в 14-дневен срок. Освен това, ако решите да купувате всичко от един онлайн магазин, ще откриете дрехи, които си отиват и ще ви бъде много по-удобно.

  • Възползвайте се от специалните оферти

Разпродажбите са хубаво нещо, особено когато са за стоки за деца! Винаги може да откриете чудесни модели на атрактивни цени и така да допълните гардероба на детето с нови артикули. Не оставяйте обаче цената да бъде водеща при избора. Важно е също така, да откриете дрехи, които са практични и комфортни, защото децата имат нужда от удобство, за да играят, да тичат и да се веселят!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара