Николета Лозанова представи собствената си колекция бельо в последната вечера на Sofia Fashion Week – NL.for.you. Тръпката да бъдеш дизайнерът, създал творбата си, е хиляди пъти по-силна от това да дефилираш като модел в чужди облекла, каза Николета.

Колекцията Mystic нa Стоян Радичев бе първата, на която се публиката се наслади. Според дизайнера жената е загадъчна, екзотична и противоречива в природата си, а за да опише най-добре неопитомената женска натура, той по най-изящен начин е включил пера, камъни и умело подчертаване на формите в своята колекция. Елегантният черен цвят преобладаваше в представените рокли.

Мъжкото присъствие на сцената на най-престижния моден форум бе силно и категорично заявено с ревюто на модна къща Aggressor на дизайнерката Марияна Папаличева. Вдъхновена от арабската екзотика, колекцията прикова вниманието не само на нежната половина от публиката. Загадъчни арабски принцове, в костюми от елегантни материи, дефилираха на подиума под звуците на екзотична музика в стил “1001 нощи”.

За най-важните моменти в живота на всяка дама – от сватбата до всяко едно официално събитие, дизайнерката Поля Кинова представи неповторимите  изцяло handmade couture рокли на своя утвърден моден бранд PALOMA FASHION.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара