На 3 декември ще отвори врати новото бижу в центъра на София – Venge bar. Заведението ще е едно социално място, което през деня ще предлага лека храна и приятна уютна атмосфера. Място, подходящо както за бизнес срещи, така  и за уединение в сърцето на нашата столица. Бар, в който може да релаксираме бягайки от напрегнатото ежедневие, което ни предлага работната седмица.

Bar_Venge_  interior (2)

Собствениците залагат на приятна музика и усмихнат персонал. Вечер Venge bar ще се превъща в място, където гостите ще могат да опитат от богата селекция уискита, наброяващи в момента близо 100. Някои от питиета може би ще дегустирате за първи път. Ценителите ще могат да се възползват и от добър винен лист, подходящ  за леката кухня от сандвичи, салати и брускети.

Bar_Venge_hrana

Едни от собствениците на бар Venge bar са певицата Елена Брусарска  и нейният съпруг Ози Амато. Занимавайки се с интериорен дизайн, той е човекът, който вдъхва живот на заведението, намиращо се на бул. „Патриарх Евмитий“№6. А Елена Брусарска създава исталацията от 63 275 стотинки, които заемат почетното място зад бара.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара