Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, с подкрепата на генералния си партньор Wella Professionals, представи пред 500 гости в столичната Рейнбоу плаза haute coiffure спектакъла Renaissance.

Haute Coiffure Show Renaissance by Stephan (1)

Прическите поставиха акцент върху формата и аксесоарите, комбинирани в изразителни геометрии и артистично преувеличени обеми.

Haute Coiffure Show Renaissance by Stephan (5)

Спектакълът и колекцията Renaissance 2015 бе разработена и представена от артистичния екип на Stephan, ръководен от Васил Михайлов.

Haute Coiffure Show Renaissance by Stephan (6)

Колекция Renaissance Nails

За първи път в България Stephan представи и своя разработка в модните трендове при маникюра. Колекцията Renaissance Nails допълва цялостната бюти концепция на марката и представя както чисто салонни тенденции за пролетта на 2016, така и артистична разработка. Цветовете са дълбоки и наситени, в тъмни гами, като акцент в колекцията е разработка в марсала с добре премерена салонна декорация. Колекцията показва и отворена безцветна луна с акцентни камъни, както и nude цветове.

Demons Nails (1)

В артистичната визия откриваме нокти ангели и демони, остра вамп форма с френски и чист бял акцент, полуквадратни форми, матов и гланцов мотив. В привидно естествено изглеждащите нокти са вплетени бели гравюри и холограмни кристали.

Haute Coiffure Show Renaissance by Stephan (4)

Тенденции

Прическата на 2015/16 е класическо каре в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване. Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето. Актуални са кестенявите тонове, мока, шоколад със златисти отблясъци или контрастното студено русо с канелени оттенъци, както и медните цветове.

Haute Coiffure Show Renaissance by Stephan (2)

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара