Основателят на Асоциацията на българските баристи Йордан Дъбов и актьорите от ХаХаХа Импро презентираха емоцията от доброто кафе и майсторството в приготвянето и сервирането на кафе от Saeco.

CVS_022

Автоматичните кафе машини Saeco Incanto запазват традиционния за марката елегантен дизайн. Визията следва италианската страст към естетическото и красивото, заключвайки в себе си 30 години традиции, опит и иновации в приготвянето на автентично италианско кафе.

Saeco залага на изцяло керамични мощни мелачки, които гарантират по-дълъг живот на машините. Едновременно с това технологията „consistent performance in time“ осигурява високо качество на кафето.

CVS_005

Основно предимство на Saeco е лесната употреба, осигуряваща различни видове кафе специалитети с натискането само на един бутон. За ценителите на гъстата пяна е предвидена и патентованата Saeco кана за разпенване на мляко с двойна камера, която гарантира постоянен поток от плътна и дълготрайна млечна пяна.

Saeco продължава традицията да предлага иновативни решения с патентования воден филтър AquaClean, който осигурява съвършено чиста вода без нужда от премахване на накипа в рамките на 2 години.

Ако сте любител на доброто кафе, докажете своята страст, като участвате в играта на Saeco на https://goodlife.bg/saeco.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара