С невиждан досега у нас аудио-визуален спектакъл, участие на много музикални звезди и уникални преживявания, БАТ България представи екслузивната премиера на glo™ hyper X2 – последната иновация в технологията за нагряване на тютюн на компанията.

Бляскавото събитие събра на едно място в уникална зона на Serdika Center в столицата над 700 гости, сред които представители на медиите, бизнес средите и едни от най-популярните светски личности у нас. Всички те се потопиха в света на glo™, ставайки част от незабравимо събитие и формат.

Част от премиерата на glo™ hyper X2 бяха родни и световни артисти, които представиха по увлекателен и футуристичен начин основните аспекти на устройството, неговия дизайн, цветове и основни функции. Атрактивна анимация, светлинно и музикално шоу, използване на „аватари“, 360-градусова прожекция,

кулинарен и барман пърформанс,

бяха само част от елемените, използвани за демонстриране на технологията, възможностите и по-малко рисковия профил* при glo™ hyper X2. Всичко това подчерта и слогана на спектакъла – „Make it your way.“

Премиерата на glo™ hyper X2 беше последвана от седем „after-party“ събития в едни от най-популярните клубове в страната в градовете София, Пловдив и Варна с участието на големи световни и български звезди като Mark Knight, Les Twins, Азис, Галена, Pavel & Venci Venc, Меди и много други.

Иновативното устройство за нагряване на тютюн glo™ hyper X2 вече се предлага в търговската мрежа в България с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под утвърдената марка на премиум бранд в България. Продуктите са налични на национално ниво в широката търговска мрежа, както и в почти всички големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив.

Информация за продукта и предлагането му на българския пазар може да се намери на www.myglo.bg

glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в компактен корпус, който осигурява лесен захват. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване („Boost“), светодиоден индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм за хигиена, и е налично в разнообразни цветови комбинации.

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара