Сурадж Варма, един от най-добрите холистични терапевти в света, специализиращ в аюрведа процедури, отново ще стане част от екипа на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Той ще гостува през празничния сезон – от 15 декември до 10 януари 2023 в Kempinski The Spa. През този период гостите отново ще имат възможността да се възползват от специални Аюрведа процедури, които са изцяло персонализирани спрямо индивидуалните нужди на всеки.

Подходът на Сурадж е добре известен с това, че може да постигне дългосрочни резултати, когато става въпрос за болки в гърба, намаляване на стреса, безсъние, нарушено кръвообращение, болки в мускулите и други. Процедурите са комбинация от най-добрите традиционни терапии, включително аюрведичен масаж, лечение с прана, рефлексотерапия и различни източни техники като ароматерапия, лимфен дренаж и терапия с горещи камъни.

Сурадж гради успешна кариера, благодарение на дълбоките си познания за Аюрведа традициите, предавани от поколение на поколение в семейството му. Дядо му и баща му са известни Аюрведа терапевти и той

продължава традицията в аюрведичното лечение.

„Научих силата на Аюрведа лечението от баща ми и все още се консултирам с него от време на време. От малък го наблюдавах как помага на много хора с различни проблеми и видях, че чрез масажна терапия могат да се постигнат чудеса”, казва Сурадж.

И така, той започва обучението си като още като малко момче, помагайки на баща си. След университета завършва допълнителна квалификация, за да може да практикува и продължава образованието си в престижната Аюрведа болница в Коимбаторе в Керала, Индия. Оттогава работи към различни луксозни хотелски спа центрове като холистичен терапевт на свободна практика,

лекувайки известни личности като Тина Търнър

и Мика, шейхове, политици от цял свят, бизнес лидери и професионални спортисти.

Постиженията на холистичния гуру са били отразявани от престижни издания като The Guardian, Vogue и Tatler.

Ако искате да комбинирате страхотните терапевтични процедури с престой в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско на специална цена, можете да научите повече за ексклузивните предложения за настаняване тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара