Шведската компания за технологии за красота от висок клас FOREO представи най-новото си бижу – звуковата четка за зъби FOREO ISSA™ mini 3. Създадена, за да презареди усмивката ви, тази ярка и красива четка за зъби съчетава иновативна силиконова-PBT хибридна четка и технологията Sonic Pulse, така че ви гарантира по-ярка усмивка, по-здрави зъби и свеж дъх в продължение на цели 24 часа!

Мощна, но нежна, утрахигиенна и с впечатляващ живот на батерията ISSA™ mini 3 гарантира грижа за устната кухина 4 в 1: за зъби, венци, бузи и език!

С меки силиконови влакна за почистване на зъби и венци отпред и задна почистващa повърхност за език и бузи за наистина цялостна устна хигиена, ISSA™ mini 3 е изработена от устойчив на бактерии медицински силикон и е до 10 000 пъти по-хигиенична от найлоновите четки за зъби. Силиконовият дизайн също е бързосъхнещ и не абсорбиращ влага, за да предотврати натрупването на бактерии, и 100% водоустойчив, така че можете да го държите под душа.

Мощна срещу плака, нежна към венците

С комбинация от неабразивни, ултра-меки силиконови влакна за нежно масажиране на венците и по-здрави полимерни влакна за експертно разграждане на плаката, ISSA™ mini 3 поддържа зъбите здрави и силни, като същевременно защитава венците и зъбния емайл от прекомерно търкане. Уникалната хибридна глава на четката е проектирана с PBT влакна в сърцевината, които разбиват и премахват плаката, заобиколена от пръстен от ултра меки силиконови влакна, които са изключително нежни и неабразивни върху зъбите и венците – така че чувствителността и отдръпването на контурите на венците са нещо от миналото.

Захранвана от патентованата технология Sonic Pulse, четката издържа до 265 дни работа с едно USB зареждане. ISSA™ mini 3 също е 100% водоустойчива с противо-плъзгаща дръжка, така че можете да я ползвате под душа.

Вграденият таймер показва кога да преминете към почистване на нов участък в устата, с дисплей с напомняния под формата на усмихнати лица, които ще ви гарантират, че миете зъбите си в рамките на препоръчаните от зъболекаря 2 минути и ви уведомяват, когато не сте мили повече от 12 часа устата си – така ISSA™ mini 3 помага за изграждане на

дълготрайни и интуитивни навици за устна хигиена.

Живите цветове, възможността за смесване и съчетаване на различни по цвят тяло и глава на четката, както и напомнянията с усмихнати емоджита, правят четкането супер забавно!

Освен това, с ISSA™ mini 3 можете да миете зъбите си по същия начин, по който бихте и с нормална четка за зъби – със същите движения, което я прави уникална. С нея хем ще имате модерна електрическа четка, хем няма да се налага да променяте навиците си. Така че, ако търсите тайната за перфектни усмивка и край на деня, или пък просто готин подарък – ISSA mini 3 е топ избор!

За да научите повече за FOREO, най-бързо развиващата се марка в света на технологиите за красота, и за да сте в крак с новостите около нея, посетете www.foreo.com или следвайте @foreo_bgr. Продуктите ще откриете и на www.notino.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара