Женските балеринки са един много важен вид обувки. Те предоставят не само максимален комфорт, но и възможност за комбинации с разнообразие от тоалети. Това ги прави не само известни, но и оригинални и задължителен аксесоар за женския гардероб. Нека ви споделим някои идеи за комбиниране на балеринки с различни стилове, за да ви улесним в избора на вашите следващи удобни и оригинални обувки.

Балеринки с дънки и панталони

Балеринките са повече от чудесна идея за комбинация с различни видове дънки и панталони. Чрез тях можете да имате по-интересен спортен стил или чудесни спортно-елегантни комбинации за всеки ден. Можете също да бъдете елегантни и изискани на работа или по време на излизане. Вариантите наистина са много и можете спокойно да експериментирате с разнообразието от опции.

Балеринките с дънки могат да се носят всеки ден. Можете да изберете дънки и сини балеринки за по-класическа комбинация или съответно черни дънки и черни балеринки. А защо да не заложите на ярък цвят обувки като розово, лилаво или жълто с накъсани сини дънки и шарена блуза? Допълнително за по-елегантен стил можете да имате сако като добавка и по-елегантна чанта в цвета на балеринките. Освен това можете да изберете модел на обувките с различни аксесоари, като катарами, орнаменти от кожа, капси, пайети, пух и какво ли още не.

Ако работата ви изисква да носите по-елегантни панталони или пък предпочитате спортно-елегантни такива вместо дънки, тук вариантите също са много. Ако е нужно да сте по-официални, можете да изберете бежови или черни балеринки за изчистени панталони в класически цветове, които също ще подхождат на едноцветни ризи и сака. Ако предспочитате по-наситени цветове за панталони, можете да заложите на различни цветни и шарени или класически и едноцветни балеринки.

Мога ли да нося балеринки с по-официални поли и рокли?

Отговорът на този въпрос е разбира се, че да. Балеринките са идеален вариант не само за дънки и панталони или за спортни поли и рокли. Те могат чудесно да се комбинират с различни по-официални рокли и поли. Ще откриете такова разнообразие от различни модели и цветове на този чудесен вид обувки, което предоставя възможност за комбинации с почти всичко. Можем да ви предложим да разгледате разнообразието от балеринки в CCC, като можете да пазарувате както онлайн, така и от физическите магазини.

Ако например търсите нещо за по-класическа едноцветна рокля тип за комбинация със сако, можете да заложите на едноцветни черни, бели или кафяви балеринки. Можете да изберете и такива в по-различен или по-ярък цвят и да комбинирате с чанта в него, ако искате това да е акцентът на тоалета ви. Ако например имате рокля в бледо синьо, защо да не заложите на по-изкрящо синьо или зелено за обувки? Или при черна рокля също например да изберете жълти, оранжеви или червени балеринки.

Ако по-скоро предпочитате полите, можете например да заложите на блуза и балеринки в един цвят и пола в друг. Друга опция е да изберете шарена блуза и балеринки и едноцветна пола или блуза и пола в един цвят и шарени или в друг цвят обувки и чанта. Вариантите са възможни както за къси поли, така и за дълги или такива със средна дължина. Освен това има балеринки от различни материали, така че можете да комбинирате рокля тип костюм с класически кожени балерини в черно или рокля с тюл с балерини с тюл в същия цвят или с шарен такъв например.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара