Третият магазин на L’Occitane en Provence в България бе открит в столичния мол Paradise Center.

Вносителите на L’Occitane за България и Регионалният мениджър от френска страна приветстваха гостите на 10 май на стилното парти с „добре дошли“, като благодариха на българските партньори и приятели на френската марка за успешното сътрудничество през последните 15 години.

Сред букети от лавандула и безсмъртниче, в духа на Прованс, над 50 гости, сред които и представители на медиите, отпиха френско шампанско и дегустираха гурме специалитети от френската кухня.

Третият бутик L’Occitane en Provence се намира в Paradise Center, етаж 0 и предлага над 400 продукта за натурална грижа за лице, тяло, коса, мъже, сапуни, парфюми и аромати за дома.

За първи път в България е приложен новият дизайн на марката в обзавеждането на магазините й, с акцент върху изчистения и екологичен стил на мебелите.

Магазин L’Occitane е късче от Прованс, Южна Франция. Място, на което можете да избягате от ежедневието, да усетите духа на Прованс и да се потопите в уханията му.

Другите два бутика на L’Occitane се намират на бул. „Витоша“, 62 и в Serdika Center, гр. София. Пълната гама продукти на L’Occitane en Provence се предлагат и в магазините Beauty Lab на ул. „Шишман“ 12Б и ул. „Кракра“ 12 в София.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара