С неотразим блясък, бълбукащи чаши шампанско и много шум, първият бутик за диаманти на арменската марка Mi Amor за България отвори врати в центъра на София.

Стилното събитие събра дами и господа от света на изкуството, архитектурата, естетичната медицина, хотелиерски и модни бизнеси, както и много други почитатели на диамантния блясък.

Арменският бранд впечатли всички гости в специалната вечер, оставяйки ги да се докоснат до бижута от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии в ювелирното изкуство.

Всички гости получиха луксозен подарък комплимент от Champagne Taittinger.

Mi Amor представя колекции от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии, създавайки бижу с рядко качество с уникален и ценен характер.

Колекциите на Mi Amor са вдъхновени както от различни краища на света, като едно от най-романтичните крайбрежия, това на Амалфи, и родното място на изумруда, но и от огнената природа на традиционната женска танго рокля, известна със своя цвят и асиметрични подгъви. Чрез извивките и цветовете на скъпоценните камъни всяко бижу изразява усещане за свобода.

Ювелирите на марките използват бяло и жълто злато с проба 750 и винаги щамповано вътре в бижутата, а всички диаманти са щателно поставени с перфектна центровка. Резултатът създава комбинация от несравнима дисперсия, сцинтилация и блясък. Диамантите, използвани в Mi Amor са строго класифицирани, цветът е D-F или G-H, а чистота WS-VS или VS-SI.

Mi Amor са за жената ,която иска да се чувства винаги красива, напомня да бъде вярна на себе си и да се гордее с индивидуалността си!

Мi Amor е арменска марка за бижута основана през 2014 година.

Преди да се превърне в един от големите бижутерийни брандове, семейството на Артур Гаспарян в Армения притежава малък бижутерски магазин. С годините занаятът, който се предава вече три поколения, ги утвърждава като забележим бижутериен бранд.

Първите стъпки в големия бижутериен бизнес започва дядото на Артур Гаспарян – внукът днес е собственик на бранда  и развива бизнеса успешно.

Производственото ателие, в което работят над 50 човека, притежава едни от най-добрите машини за полиране, родиране и шлифоване на диаманти и ювелирни изделия. Същите използват само големите бижутерийни  брандове Cartier и Bulgari.

Собственичка на новия бутик у нас и представител на бранда MiAmor  е Илияна Гецова.

Завършила е Софийски университет със специалност „Връзки с обществеността“, с години практика в сферата на пиара и рекламата. Тя има и богат опит в сферата на естетиката – мениджър и собственик е на EstheеPHARMA BULGARIA.

Нейната любов към  красотата и скъпите камъни ,както и възможността да контактува с техните любители и ценители я подтикват да поеме и това ново бизнес начинание.

Научете още на: https://miamor.bg/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара