Комбинираните бебешки колички съчетават в себе си кош за новородено, седалка за дете над 6 месечна възраст и столче за кола – кошница. Те се разделят основно на 2 вида – трансформиращи се и модулни бебешки колички.

Трансформиращи се бебешки колички

Това са детски колички, при които коша за новородено се трансформира в седалка за дете и обратното посредством специален механизъм. Покупката такава количка ви спестява място за съхранение и дава  удобство по всяко време да имате под ръка кош за новородено.

Модулни бебешки колички

Това са детски колички при които коша за новородено и седалката за дете над 6 месеца са  два отделни модула, които чрез специални адаптори се монтират на шасито. При всички модели, където има и столче за кола – кошница е осигурена възможност да се монтира на шасито.

Дали ще изберете трансформираща се или модулна бебешка количка трябва да уточните дали тя ще бъде модел 2 в 1 или 3 в 1.

Бебешки колички 2 в 1

Това са колички, които комбинират кош за новородено и седалка за дете над 6 месеца. С такава покупка вие подсигурявате своето дете от самото раждане до навършване на 3 годишна възраст. Специфичното е, че трябва да отделите допълнителни средства за да си закупите столче за автомобила. Столчетата за кола са задължителни съгласно Закона за движение по пътищата за деца до 12 годишна възраст. В този случай подходящо за вас ще бъде столче за автомобил за дете от 0 до 36 килограма или групи 0/1/2/3.

Бебешки колички 3 в 1 

Това са колички, които комбинират кош за новородено, седалка за дете над 6 месеца и стол за кола – кошница. С такава покупка вие подсигурявате транспорта на своето дете от самото раждане до навършване на 3 годишна възраст. Специфичното тук е, че след 13 килограма на детето Вие трябва да  закупите ново столче за автомобила.

Какво друго трябва да зная за комбинираните бебешки колички?

Различните производители са осигурили най – разнообразни допълнения за удобството на родителя и комфорта на детето. Ето няколко важни неща на които да обърнете внимание:

Колела

Хубаво е количката да бъде с по големи колела и помпащи се гуми, за да бъде  по маневрена през трудни терени.

Амортисьори

Много е важно за да бъде возенето по гладко и меко за детето през неравни терени.

Чанта за аксесоари

Важно допълнение за да  подсигурите нужните ви аксесоари за вас и бебето.

Комарник

Той предпазва детето от насекоми и други вредители.

Дъждобран или чадър

Те ще подсигурят комфорта на детето в дъждовно време.

Място за багаж

Това винаги ще ви бъде необходимо и от полза, защото винаги има нещо допълнително или просто покупки от пазара.

Каквото и да изберете винаги гледайте производителя и подсигурете правилния бюджет. Дали ще купите евтина или скъпа количка това не засяга комфорта и безопасността на вашето дете. В онлайн магазин Tedko.bg ще намерите голямо разнообразие от евтини и скъпи комбинирани бебешки колички на доказани производители на бебешки и детски стоки. Ако имате въпроси или се колебаете не се притеснявайте да свържете със  служител дори и просто за съвет или уточнение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара