В първите часове на 23-ти март, огнената планета носител на енергия ще се качи на палубата на кораба си и ще отплава на вълшебно пътешествие в дълбоките води на знак Риби, което ще продължи до края на месец април.

Марс е планетата, даваща ни енергия, заряд и желание за живот. Тя е бодрост, страст, заряд, движение, инициатива, успех и победа. Ще я откриете в силното кафе, високите скорости, лютото и горещото, в червеното, в огъня и в сърцето на всяко желание.

Тук на Земята планета е енергията, която ни движи и управлява. Усещаме я със сърцето си, изпращаме я до душата си и правим своите съзнателни избори. Марс е зарядно за мечти, желания и цели. Използвайте енергията ѝ съзнателно и добронамерено. Отглеждайте добри намерения, благодарете, прощавайте и подминавайте гнева, агресията и жадното за внимание его.

Сайтът на астролог Венета Матева

Влизането на Марс в знак Риби мога да сравня като разкошна почивка в голям спа комплекс. Марс ще си позволи да свали доспехите и да се потопи в чистите води на знака. Тук той ще донесе една доста по-различна, плавна и спокойна енергия, която е време да забрави за надпреварата, бързането и постигнатите цели.

В личен план, очаквайте повече нежност и споделеност. Любовта ще се носи във въздуха и с грижа ще прегръща всеки разговор и среща помежду ни. Някак вълшебно и магично

ще бъде топло, в душите и сърцата ни.

На енергийно ниво тук на земята ще трябва да помислим за темите свързани с личното ни усъвършенстване и развитие. Чрез интуитивната и енергийна комбинация на Марс в Риби, ще можем да се изправим пред темите свързани с личното ни развитие и усъвършенстване. В този етап ще бъде подходящо да си признаем, че има какво още да искаме от себе си! Периодът е подходящ да съберем материалите, които са ни нужни. Питайте, учете, експериментирайте, и търсете други гледни точки.

В негативен план може да се усеща липса на енергия и фокус, мотивация и тонус. Ако вашия бизнес и занимания са далеч от творчеството и изискват конкретика и постигнати цели, то затегнете коланите и бъдете готови да преминете през турбулентна зона.

В бизнес план, търсене ясни правила и конкретни цели, който да следвате в този период. В срещите си, изисквайте яснота и лична отговорност от партньорите си, ако е възможно да е описана в договорни отношения.

Не вярвайте на празни приказки

и търсете истината в онова, което чувате. Не обещавайте, ако не държите на думата си и не се доверявайте на красиви разкази с неочакван край.

Забавете темпото и не се чудете защо търсите повече начин за почивка, отколкото медали от успехи. Бъдете в хармония с Марс и си дайте време за вдъхновяващи идеи, творчество, любов, красота и уют.

Между 3-ти и 13-и април, очаквайте време за обрати в бизнес план. Разхождащия се Марс около басейна на кораба ще срещне сериозния и пълен с планове Сатурн. Независимо от мястото и обстоятелствата на срещата ще следва равносметка, важни разговори и нови планове. По това време Меркурий е ретрограден и периода е подходящ да обмислите плановете се, да анализирате и преговорите всичко необходимо. Не подписвайте нови договори и

не започвайте нищо ново.

Периодът на Марс в Риби е последна гара, на която се качват само онези ваши желания и мечти, които имат истински смисъл в живота ви. Запомнете това и не се ядосвайте, ако нещо не се случва по ваш план. Вселената има съвършен сценарий за живота ни и той е този, който трябва да приемаме с благодарност и обич към Създателя.

Марс ще даде енергия на водните знаци – Риби, Рак и Скорпион, които трябва да я използват градивно и разумно. Същите не трябва да се претоварват с работа и излишни емоции. Те могат да очакват любов и разбирателство в личен и професионален план.

Козирозите и Телците, ще имат подкрепа в дела и отношения. Те могат да използват енергията на Марс в Риби за вдъхновение и

започване на нови творчески проекти.

Девите, Стрелците и Близнаците е възможно да се чувстват объркани и неразбрани. Те е хубаво да се занимават с рутинни занимания и такива, които им носят удоволствие.

Водолеите и Овните ще се радват на спокойствие и хармония.

Везните и Лъвовете, ще трябва да оставят притесненията си в страни и да продължат по своя път с високо вдигната глава, надежда и вяра в успеха.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара