Сензацията от световен мащаб „Червено, бяло и кралско синьо“ на Кейси Маккуистън, която завладя милиони читатели още с излизането си и вдъхнови едноименния филм на Amazon Prime с участието на Ума Турман, Николас Галицин и Тейлър Захар Перес, вече може да бъде открита и на български език.

Моментален бестселър на New York Times, носител на наградите на Goodreads за „Най-добра романтика“ и „Най-добър дебют“ и обявен за книга на годината на Vogue, Vanity Fair и NPR, „Червено, бяло и кралско синьо“ e романтична, остроумна и секси история, в която любовта невинаги е дипломатична.

Когато майка му става президент на САЩ, от момче, израснало сред хълмовете на Тексас, Алекс Клеърмонт-Диас се превръща в най-близкото до кралска особа отвъд океана. Млад, красив, харизматичен и умен – Алекс е златна кокошка за маркетинга на Белия дом. Медиите го обичат, а жълтите вестници следват всяко негово движение.

Но границата между любовта и омразата

в публичното пространство е тънка и Алекс добре осъзнава, че той може както да помогне, така и да навреди на кариерата на майка си.

Затова, когато е поканен на високопрофилна кралска сватба в консервативна Англия, той трябва да бъде безупречен. И при никакви обстоятелства да не се забърква в неприятности – особено що се отнася до една определена кралска особа.

Изправен срещу тежестта на обществените очаквания, традициите и предразсъдъците, Алекс ще трябва да се осмели да последва сърцето си в търсене на щастието. И да разбере, че в в борбата за любовта – и дипломацията – всичко е позволено.

Обичаният класически сюжет на кралския романс оживява с нов, модерен и свеж глас в дебютния роман на Кейси Маккуистън, който се заиграва с множество елементи от американската политика и култа към британското кралско семейство, а резултатът е забавна и нестандартна история за любовта, която прекрачва всички граници.

Допълнена с бонус глава от гледната точка на принц Хенри, „Червено, бяло и кралско синьо“ е неустоима романтична комедия, изпълнена с надежда и хумор, която ще докосне сърцата на най-запалените почитатели на жанра.

„Скандално забавна… секси, остроумна, романтична и вълнуваща книга.“

Тейлър Дженкинс Рийд

„Носех тази книга навсякъде със себе си и използвах всяка свободна секунда да чета. Поглъщаща, изключително смешна, нежна и секси – тази книга има всичко, към което се стремя.“

Кристина Лорен

„Тази книга е перфектният десерт, който си позволявате само в най-хубавите и най-лошите си дни.“

Джулия Уелан

„Шедьовър на бягството от реалността. Наистина е страхотно да живеете с света на тази книга и да си представяте, че той става реалност.“

Списание Vogue

„Супер специфичната любовна история, от която не сте подозирали, че ще имате нужда.“

Списание Cosmopolitan

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара