Независимо дали очаквате първото си бебе или искате да добавите към колекцията на вашето бебе, може би се чудите какво ви трябва за малко дете. Има много различни артикули, които можете да закупите от някой детски магазин онлайн, за да улесните живота си.

Детска количка

Изборът на най-добрата количка за малко дете зависи от възрастта и теглото на детето. Трябва да се имат предвид няколко фактора, като безопасност и място за съхранение.

Закупуването на количка с високо ограничение на теглото е инвестиция, която ще продължи дълго време. Тези колички са изработени от висококачествени материали, които предпазват от счупване.

Второ, потърсете количка, която има много място за краката. Вероятно също ще искате да изберете количка, която има сенник, за да предпази детето ви от вредните UV лъчи.

Висок стол

Изборът на добро столче за хранене на малки деца може да бъде предизвикателна задача. Не искате да купувате стол, който ще се закачи за пръстите на вашето бебе или няма добра поставка за крака. По-скоро искате стол, който ще защити детето ви и ще го направи щастливо.

Един добър стол за хранене за малки деца трябва да има няколко функции, включително петточков колан, поставка за крачета и табла. Освен това трябва да е лесен за почистване и защитен от ръбове.

Още – добре е да бъде достатъчно голям, за да пасне на растящото тяло на вашето дете. Трябва да има добър захват и трябва да можете да го заключите.

Гърне седалка

Да накарате малко дете да използва гърне – може да бъде предизвикателна задача. За някои задачата може да отнеме повече време от очакваното, а за други процесът на учене ще протече по-бързо. И в двата случая подходящата седалка за гърне може да улесни процеса.

Седалката за гърне за малки деца е лек, преносим и евтин начин да направите прехода към използването на тоалетната. Тези седалки са проектирани да пасват на повечето тоалетни и осигуряват сигурно прилягане. Освен това се почистват лесно. Можете да ги избършете с топла вода и кърпички.

Подложки за дрямка

Наличието на подложка за сън за малки деца ще ви помогне да осигурите удобно място за сън на вашето дете. Предлагат се много различни видове, с различен дизайн и материали. Трябва да изберете такъв, който ще отговаря на нуждите на вашето дете.

Много постелки за дрямка за малки деца са сгъваеми, така че можете да ги носите навсякъде. Някои от тях са омекотени и имат вградени възглавници. Други са леки и преносими. Някои дори идват с одеяло. В зависимост от вида на постелката за дрямка, която изберете, ще трябва да я поддържате чиста.

Облекло

Изборът на подходящо облекло за малко дете е трудна задача. Важно е да изберете облекло, което не само ще пасне, но и ще издържи. Дрехите трябва да са удобни, издръжливи и лесни за почистване. Освен това трябва да е забавно и вълнуващо за вашето дете.

Детското облекло се предлага в няколко разновидности, от обикновени тениски до панталони. Най-важното нещо, което трябва да имате предвид, е качеството на тъканта. Обикновено се предпочитат естествените тъкани. По същия начин трябва да се избягват синтетичните материали.

Комплект за първа помощ

Важно е да имате комплект за първа помощ за вашето малко дете. Освен че е страхотна мярка за безопасност, наличието на комплект може да спаси живота ви в случай на спешност. Но трябва да знаете какво да включите в комплекта и как да го използвате.

Комплектите за първа помощ се предлагат в повечето магазини. Те съдържат всичко необходимо за лечение на леки рани. Въпреки това трябва периодично да проверявате комплекта, за да сте сигурни, че съдържанието е непокътнато. Ако забележите, че някои елементи липсват, сменете ги.

Doodle дъска

Наличието на дъска за драскане – за малко дете, може да бъде забавен начин за децата да се научат как да рисуват. Този тип дъска за рисуване се предлага с магнитен стилус, шаблони и печати, които могат да се използват за създаване на рисунки. Той е лесен за използване и може да вдъхнови въображението на вашето дете.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара