В предишните си прогнози за 2021-ва и 2022-ра години описах уникалния вибрационен преход, в който се намира светът. Ще обобщя за тези, които не ги чели.

астролог Цветелина КаменоваЦветелина Каменова

Навлязохме в период на промени и светът стигна до съдбовна точка, в която всичко, което изглеждаше постоянно и непоклатимо, вече не е. Консуматорското общество бавно се преструктурира и си отива. Ако е така, тогава какво ни чака?

Тест на вярата и любовта.

Влез в клуб по Астрология: https://beastarforever.com/subscriptions/

От астрологична гледна точка всичко започна през декември 2020 година с кралския съвпад на Юпитер и Сатурн във Водолей.

Годините 2021-ва и 2022-ра са продължение на един дълъг цикъл и за това  ги разглеждаме заедно. Това е време на големи промени във всяка държава, дом и човешко битие.

Всъщност човечеството не е преживявало този квантов преход по подобен начин досега.

Живеем в епохални времена.

Астрологичното обяснение за това е, че преживяваме грандиозна смяна на епохите. Епохата на Риби е продължила около 2200 години. Сега в съвременни времена човечеството преминава в епохата на Водолея. Факт е, че от около от около 150 г.ние навлязохме в епохата на Водолей, но сме в началото. Това е и нейната тъмна страна. За съжаление, човечеството вече изпитва и тази ниска октава. Водолеят се управлява от Уран (планета на революцията) и изисква от човечеството нов подход към живота.

Всички ние сме заобиколени от много информация и медиен шум, но как да различим кое е истина?

 Идващата 2023-та година се вписва като естествено продължение в тази сложна последователност на пропаганда и манипулация.

Едно е сигурно: истината ще излезе наяве!

Независимо дали става въпрос за религия, политика, образование, наука или финансови пазари. Това ще промени перспективата ни за добро. Най-голямата опасност от този транзит са фалшивият морал, догматизмът и фанатизмът: нещата стават грозни в името на Истината или някакъв друг висок и могъщ принцип.Това изречение много ясно описва и ситуацията в света в момента. Това е важна повратна точка в живота на всеки от нас.

Тенденции за 2023 година

През първата половина на годината продължава и сложната битка между Изтока и Запада, наред с финансовата криза и икономическата стагнация. Картата на света ще продължи да се прекроява. Консолидирането на страните, затварянето и капсулирането с цел физическо и икономическо оцеляване ще продължи.

Виждаме как конфликтът между Русия, Украйна и Запада достига нова критична точка. Западът ще се окаже в сложна ситуация и ще трябва да поеме по-активна позиция, тъй като целият свят рискува да бъде въвлечен в нов по-мащабен конфликт.

Астрологията е часовник и много ясно показва, че войната в Украйна в контекста на бой с оръжия и смърт на невинни хора, може да бъде в своя финален етап още през началото на 2023 година. Украйна ще бъде преструктурирана в няколко основни зони, като една част от нейната територия вероятно ще попадне под влиянието на Русия.

За съжаление, всички опити на Венера за дипломация и мир ще бъдат провалени по един или друг начин. Правителството на Украйна следва да бъде заменено с ново. Тук искам да отбележа, че това е световна тенденция и тепърва ще наблюдаваме смяна на много политически лидери и правителства.

С малки стъпки всички страни, участващи косвено в този конфликт  ще осъзнаят, че трябва да водят по-сериозни и задълбочени преговори. Всичко това ще се случва бавно и постепенно. Едва към края на годината ще има осезаем резултат от тях.

Геополитическата сцена се променя

От гледна точка на астрологията, идват нови времена, в които Дракона ще бъде  лидер в световната икономика.

През 2023 година плавно преминаваме в преход към господството на Изтока. Има тенденция в по-далечна перспектива напрежението между САЩ и Изтока да се увеличи.

Европа няма да бъде пощадена

В края на 2022 г. и началото на 2023 г. икономиките на страните от Стария континент ще потънат в хаос от общата финансова криза. Това ще повлече банки и компании към фалит. Протестите и недоволството на хората към ограниченията и диктаторските мерки от страна на правителствата ще бъдат често явление.

Капсулирането на Русия с цел оцеляване

Санкциите на Запада ще доведат до огромни икономически и финансови загуби за Русия. Предстои принудително преструктуриране на властта с цел оцеляване на страната. Това най-силно ще се усети до юни 2023 г.

Кризата в САЩ

Анализирайки хороскопа на САЩ, най-трудните моменти за страната предстоят в началото на 2023 г. Държавата ще се клати отвътре. Сериозно напрежение в обществото и политическите партии. Може да се стигне и до гражданска война. Президентът Байдън трудно ще овладее тези процеси. Предстои сериозна дестабилизация. Както съм казвала и преди, поради сложната ситуация е възможно Камала Харис да поеме властта?

Вицепрезидентът има стабилен хороскоп за управление, което хармонично се съчетава със Сатурн във Водолей, така че компетентността, сътрудничеството и лидерството й идват естествено.

Как да оцелеем в тази сложна ситуация?

Основната идея е, че всички ние сме част от една глобална общност, в която живеем, и е време да започнем да осъзнаваме колко сме свързани помежду си. И това е хубаво нещо! Никой от нас не е сам. Без значение как може да се почувствате понякога, вие сте толкова свързани, толкова неразделна част от всичко и всички. Това, което правите, мислите и казвате, има значение!

След като минем този труден процес за всички, без значение от пол, раса и възраст, е време да вдигнем поглед  към хоризонта и звездите и да се запитаме: Каква е моята основна цел от тук нататък? Как искам да се разгърне бъдещето ми? Разберете какви принципи ще отстоявате. Сега наистина изграждате вашето бъдеще. Неразделна част са Вярата, Любовта и Истината.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара