Сто и двадесет омъжени красавици от целия свят ще се стекат за конкурса „Мисис Вселена“ в София от 30 януари до 4 февруари. България не е виждала международна надпревара от такава величина.

мисис вселена софия

Организаторът Меги Савова е предвидила на 1 февруари и мащабен  форум за борба срещу домашното насилие над жени и начини за справянето с този проблем като част от социалните каузи на значимата проява в Балната зала на „Монтесито“.

Всяко от 45-те издания на „Мисис Вселена“ до сега е имало и благотворителна насоченост. Българското няма да направи изключение.  Фокусът отново ще бъде в помощ на жени, пострадали от агресия.

В Зала 3 на НДК елитните гости ще могат да проследят конкурса и да оценят не само участничките, ами и работата на журито в елегантна обстановка с подобаваща развлекателна програма.  Особено атрактивни ще са туровете, в които омъжените дами ще представят талантите си и официални тоалети. Във Вечерта на нациите на 3 февруари, когато ще бъдат раздадени специалните награди ще бъде невероятно пъстро от зрелищните костюми на претендентките.

Ана Ширадзе, Мисис Вселена 2021

Големият финал е на 4 февруари, отново в Зала 3 на НДК. Гостите ще влизат само с покани, а журналистите – със специални акредитации.

Мисис Вселена (Mrs. Universe) е световният конкурс с устойчиво развитие и неизменен авторитет. В него могат да участват дами от 18 до 50-годишна възраст, омъжени, вдовици, разведени или такива, които повече от три години живеят на семейни начала с половинката си. Всяка държава може да изпрати повече от една претендентка, стига да са от различни региони.

Станислава Василева Мисис България 2021Станислава Василева Мисис България 2021

За да победи омъжената красавица не е необходимо само да изглежда добре. Тя трябва да е отлична майка, доказан професионалист с кариера, да изповядва привързаност към социални каузи.

Меги Савова все още търси голям ресторант с типично българска кухня, където да представи нашенските гозби на гостите, които ще са повече от 160 човека.

Съпреживейте незабравими моменти с най-красивите семейни жени на планетата в Балната в Зала 3 на НДК.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара