Code Fashion Awards ще награди най-добрите модни проекти за 2022. Фотографи, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и брандове ще се борят за престижните бляскави статуетки.

Code Fashion Awards

За 5-а поредна година събитието ще събере най-известните имена в модната индустрия, ВИП личности, представители на различни сфери на бизнеса, инфлуенсъри и трендсетъри.

Тази година екипът на Code Fashion Awards са добавили няколко нови категории, които също ще станат част от церемонията. Гласуването е на сайта www.codefashionawards.bg, където всички могат да се запознаят с номинациите и да направят своя избор.

Code Fashion Awards ще се проведе на 26.01.2023 в зала София Гранд на хотел Маринела.

По повод 5-ото издание на модните награди, дрес кодът на събитието отново ще бъде черно и диаманти – класиката, която Code Fashion Awards наложиха още първата година.

Code Fashion Awards

Следете сайта и социалните ни профили, за да научите първи ексклузивна информация за Code Fashion Awards 2023.

Повече за гласуването:

Можете да гласувате за своите фаворити на www.codefashionawards.bg в категория “ гласуване “.

Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

Гласуването става само и единствено на: www.codefashionawards.bg

Code Fashion Awards

Facebook Twitter Google+

0 Коментара