Някои я намират за скандална, други се кълнат, че е променила живота им – мненията за Наталия Кобилкина са на двата полюса, но е факт, че тя идва от Русия и само единствено благодарение на своите усилия и работа се превръща в най-популярната сексоложка в България с безброй медийни изяви.

Преди две години Кобилкина се мести да живее в Лондон и е на път да повтори същия сценарий там. През уикенда тя гостува на водещата Нана Акуа в GB News, където говорят за отношенията между мъжете и жените, разводите и как хората да си намерят партньор. Вече е дала интервюта и на няколко британски вестници и списания като експерт по сексология и отношения. Първото излиза през ноември в “THE SUN”. Темата е футболистите от отбора на Англия на Световното първенство и сексът.

Второто интервю излиза преди два дни във вестник SUNDAY EXPRESS. Репортер на медията се обръща към психоложката за анализ на поведението на принц Хари. Наталия изразява мнение, че принцът може да се помири със семейството си само ако помоли крал Чарлз за прошка и прояви уважение към по-големия си брат Уилям. А Уилям от своя страна трябва да бъде с отворено сърце, да разбира болките и страховете на Хари и да му покаже братска любов.

Тя казва още, че в семейната динамика Уилям е следвал стъпките на баща си с всичките очаквания, които са отправени към него. Като втори син Хари е по-скоро “разглезеното дете”, което може да избере собствения си път. И добавя, че много често второто дете се пита “Защо не съм номер едно”, но то не поема отговорностите, които първото дете има.

Обичат се, защото са братя,

но са състезателни. Обяснявайки защо Хари е избрал да изрази оплакванията си публично, вместо да ги задържи в рамките на семейството, Кобилкина предполага, че причината е желанието му да бъде по-популярен и да привлече повече хора на своя страна. “Може би иска да е прав. Но това винаги е игра на егото: “Искам да докажа нещо на някого” – коментира още тя пред вестник SUNDAY EXPRESS.

Тези двете са само част от поредица интервюта на Наталия Кобилкина, които предстои да излязат. Въпреки новите хоризонти пред нея на Острова и многото й пътувания по цял свят (съвсем скоро се върна от Малдиви, където путува с група за терапия, и Дубай, където пък беше на семейна почивка), тя винаги казва, че България й е като втора родина и с удоволствие се връща колкото се може по-често, като академията й тук не спира дейност.

Следващото й посещение в София ще бъде през февруари, когато ще направи два семинара: “Отношения от А до Я” на 11 февруари в нейното студио и “Програмиране на богатство” на 12 февруари в хотел “Маринела”.

Повече информация за семинарите може да бъде намерена на сайта: natalia.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара