„Хапки щастие“ на Славена Вътова съдържа вкусни рецепти и здравословни навици, с които да изглеждаме и да се чувстваме по-добре.

„Хапки щастие“ е нещо повече от книга с рецепти. В нея Славена Вътова споделя съвети за пълноценен живот, с които цели да мотивира читателите да се приближат към по-добрата версия на себе си.

Печени фалафели, мароканска леща, разядка с карфиол и чесън – това са само част от любимите рецепти на инфлуенсърката, които читателите ще открият в „Хапки щастие“. За всяка рецепта е посочено време за приготвяне и към нея са поместени пълноцветни снимки на необходимите продукти и готовото ястие. Към рецептите и тренировките читателите ще открият и QR-кодове, които водят към видеа с повече информация.

Съдържанието на книгата е разделено на 5 части – четирите елемента (въздух, огън, вода и земя) и петият, който читателят сам ще създаде. Според Славена едно от нещата, които ни правят най-щастливи, е чувството, че сме се погрижили за някого или нещо. В петия елемент срещаме осъзнаване, самооценка и любов. Опитът, който тя споделя, е резултат от различни изживявания, преодолени трудности и периоди в живота ѝ, които значително са я променили.

В началото на всяка глава Славена споделя ежедневни ритуали и съвети, с които да водим по-пълноценен начин на живот. Книгата започва с „Огън“ – началото, силата, енергията, утрото, мотивацията, или с други думи – изпитани трикове и рецепти, които ще направят началото на деня ни максимално ползотворно.

За Славена търсенето на начин да се чувства по-добре се превръща в страст към здравословната кухня и спорта. Тя вярва, че притежаваме силата да променим живота си. Да се научим да бъдем благодарни (чувството за благодарност е една от основните причини да сме щастливи), да знаем как да овладяваме и преодоляваме стресови ситуации, как да започнем деня с няколко основни стъпки, които ще ни заредят с енергия. Всичко това не отнема много време, а превръщането им в навик може да донесе само удовлетворение от постигнатото.

Стъпките и съветите, които Славена Вътова споделя в „Хапки щастие“, са само началото на пътешествието към нашата по-добра версия, а Славена се надява книгата ѝ да съпътства читателите в това приключение.

За автора:

Славена Вътова е модел, телевизионна водеща и носителка на титлата „Мис България“ за 2006 г. Тя е един от най-успешните модели на агенция Visages Model Group. През юли 2012 г. Славена печели световния конкурс за красота „Мис Туризъм Интерконтинентал“, който се провежда в Санто Доминго. Там е избрана за културен посланик и най-добър модел. Позната е на българската публика като част от журито на предаването „България търси талант“.

„Kaкmo може би всяка жена, съм минавала през много периоди, които променят тялото и себеусещането. Търсенето на начин да се чувствам по-добре се превърна в страст към здравословната кухня и спорта.

Резултатите, които започнах да забелязвам, ме направиха уверена и ме мотивираха това да е начинът ми на живот. В тази книга споделям любими мои рецепти и навици, които изградих, приближавайки се към по-добрата версия на себе си.

Надявам се да бъда полезна и на теб.“

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара