Това, което се случва в непосредствения период, е от ключово значение за следващите шест месеца, затова обмислете внимателно всяка стъпка. Не бързайте и действайте разумно. Мотото за цялата седмица и дори до 25 април е: „вървете по-тихо – по-далеч ще стигнете“.

Седмицата започва със Слънчево затъмнение на 8 април. Основните теми през седмицата ще се въртят около личния живот, сътрудничеството, преиздаването на договори. В работата е по-добре да направите пауза или да затворите текущите процеси.

Контролът във всичко е важен сега и особено в сферата на личните и бизнес отношения. Спокойствието и безгрижието ще ви помогнат да постигнете максимална концентрация, което ще ви позволи да решавате всякакви задачи без усилие.

През седмицата хората са склонни да се занимават с проблеми, да чувстват безизходица, вътрешен протест. Инициативността се наказва, в противен случай възникват много пречки. В живота на много хора настъпва повратен момент, обстоятелствата поставят на изпитание силите. Седмицата прилича по-скоро на генерална репетиция преди мощен скок напред.

Овен

Слънчевото затъмнение на 8 април във вашия зодиакален знак ще накара много представители на вашия знак да обърнат голямо внимание на поведението си. Тези, които са заети с разширяване на бизнеса си, може да започнат преговори с партньори, които да завършат с неочаквани резултати. Възможни са уговорки с някой от отдавнашните познати, които заемат важна позиция в обществото. Служителите не бива да очакват повишение, но във финансово отношение периодът е неутрален, дори може да има някои подобрения.

Телец

Събитията през седмицата благоприятстват личното и духовното израстване. Ще се проведат важни разговори с вашите началници, с бизнес партньори. Ако сте били изцяло отдадени на работата си, ще става въпрос за повишение или значително разширяване на правомощията. Ако сте се отнесли небрежно към задълженията си, е възможно уволнение или разваляне на договори. В личния живот се случват доста важни събития. Важни промени витаят във въздуха, но всички те идват отвътре под формата на импулс, силно желание за революционна промяна.

Близнаци

Парите стават повече и в допълнение към обичайните приходи можете да разчитате на връщане на стари дългове, а предприемачите – на изгодни инвестиции. В любовта и семейния живот всичко не е толкова просто. Обстоятелствата допринасят за трансформацията на личната сфера – може би планината от натрупани проблеми във връзката е на път да се превърне във вулканично изригване, така че раздялата е единственият и правилен избор. Чудесна възможност да подредят живота си ще се появи за хората, които са самотни и разочаровани от предишни обвързаности.

Рак

Вероятността за съдбовна среща е доста голяма, особено ако тръгнете на път. По-възрастните влюбени ще могат да укрепят отношенията си, например да се отнесат по-сериозно към бъдещето си, да помислят за брак или съвместно съжителство. Тези, които планират да се преместят в нов дом, могат почти да завършат строителството, ремонта и други домашни дейности. Може да не се чувствате много уверени и бодри, но няма да се стигне до болести, ако спазвате режима на деня и не забравяте ползите от здравословния сън.

Лъв

В личния ви живот има многопосочни, но важни събития. Това е и време на интензивна педантична работа, когато ще трябва да се справите с различни трудни задачи. Обръщайте внимание дори на най-малките детайли и не пренебрегвайте дреболиите. Професионално активните представители на вашия знак ще трябва да се справят със сложна рутинна работа, свързана с организирането на основни проектни процеси. Във финансово отношение периодът е неутрален. Не се очакват големи печалби, а и няма да има загуби.

Дева

Много от представителите на вашия знак отново ще се занимават със сложни въпроси, свързани с недвижими имоти, придобиване на жилище, неговата смяна, регистриране на ипотеки, ремонти и др. Приятелските двойки се грижат един за друг по всички възможни начини, като призовават на помощ мъдростта и любовта. В случай на проблеми в работата или със здравето можете спокойно да разчитате на партньора си. Трудните отношения с най-близките ви роднини постепенно ще се успокоят и този положителен процес ще ви вдъхнови да укрепите кръвните връзки.

Везни

Периодът е по-подходящ за затваряне на „опашки“, но не и за начало. Някой ще подреди екипа си, а някой ще направи промяна в структурата на домакинството си. Възможно е да става дума за планиране, закупуване на инвентар, наемане на персонал, попълване на отчети и много други неща, което съвсем не звучи като творчески процес. Предприемачите ще трябва да се обърнат към дългогодишни приятели, за да решат проблемите с документите. Ако използвате средствата рационално, ще успеете да спестите малко.

Скорпион

Енергийният ви потенциал ще се увеличи забележимо и дори тези, които отдавна страдат от хронични заболявания, ще се възстановят много бързо, което ще ви даде възможност да се заемете с отдавна отлагани дела. През този период новите предложения са реалистични, което може донякъде да съживи бизнес, който започва да залязва. Сделките с чуждестранни партньори ще бъдат успешни. Ръководителите ще се дразнят от небрежността на служителите, така че повечето процеси ще трябва да се държат под личен контрол.

Стрелец

Напрегнатото работно ежедневие отнема много време, физически и психически сили и затова може да не остане достатъчно време за личен живот. Много представители на вашия знак ще подновят отношенията си със стари приятели и познати, живеещи в други градове или държави. Семейните хора трябва да бъдат тясно ангажирани с възпитанието на децата, да помагат на родителите. Може да имате късмет да срещнете интересен човек в кръга на общите познати и е напълно възможно той да се превърне във ваша истинска съдба.

Козирог

Съпрузите, които са се скарали в миналото, може да помислят за помирение, а в това ще им помогнат приятели, някой от семейството или общи деца. А ако нямате желание да стъпвате на една и съща градинка, можете да договорите приемливи условия за раздяла. Приятелски настроените двойки ще могат да отидат на съвместно пътуване, което ще укрепи връзката им. В бизнеса ще има известна несигурност. Подходящо време да се погрижите за личните си дела, така че се опитайте да си вземете няколко почивни дни и да посветите време на най-близките си хора.

Водолей

Активизиране на връзките с колеги от други градове или държави, възможно възстановяване на прекъснато сътрудничество, успешно делово пътуване. Можете да разчитате на подкрепата на деловите си партньори и на получаване на заем при изгодни условия. Ако сте младоженци, възможно е да има напрежение поради финансови въпроси, съставяне на семеен бюджет. Самотните сърца към края на месеца могат да разчитат на неочаквано запознанство, което ще прерасне в нещо значимо, или на очарователен краткотраен романс.

Риби

Настъпва период на ярки професионални решения и тежък отговорен труд. Финансовото положение ще бъде стабилно. Ако искате да предоговорите условията на неотдавнашни споразумения, от които не сте доволни, сега е моментът да го направите. Противниците ще направят компромис, тъй като нямат друг избор. От една страна, искате да отдъхнете след труден период на изпитания, а от друга, новите предложения и възможността да печелите ще ви накарат да изоставите мислите за почивка.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара