Търпението и сдържаността са много ценни качества, които може да липсват именно по време на нарастващата Луна. Запазете спокойствие – сега не е моментът да разклащате лодката, през април има много капани и някои от тях трябва да бъдат преодолени.

Общият фон за следващите две седмици се задава от Слънчевото затъмнение или Новолунието на 8 април, което настъпи в изгряващия лунен възел. Това затъмнение е своеобразен ледоразбивач, т.е. помага за придвижването на нещата напред. То също така акцентира върху определени сфери от живота на представителите на всички знаци на Зодиака. Освен това събитията от този период ще се развиват до есенния сезон на затъмненията.

Овен

Въпросите на 1-ви дом ще бъдат най-належащи. Обстоятелствата през следващите две седмици ще се отразят на личността ви и на външния ви вид като цяло. Отношението ви към живота може да се промени. Актуален може да стане и въпросът за жизнеността на тялото, т.е. за жизнените сили. Всичко, което ви заобикаля, ще ви провокира да преосмислите нагласите си и начините си на реагиране на заобикалящия ви свят. Това е време на личностно укрепване, когато се сдобивате с нова енергия и ентусиазъм. Първи дом се свързва и с взаимоотношенията.

Телец

12-и дом се свързва с духовното служене, саможертвата, изолацията, както и с илюзиите и фантазиите. Важни стават темите за несъзнаваното, езотеричното, мистичното, тайното. Всичко, което започва през следващите две седмици, ще има кармичен характер. А резултатите ще са свързани с избавяне от нещо, с приключване на определени процеси. Може би ще искате да прекарвате повече време насаме и да навлезете по-дълбоко в себе си, за да се справите с душевните терзания.

Близнаци

Социалният живот ще стане интересен и натоварен, ще се появят нови идеи, които може и да се реализират през следващите 6 месеца. Единадесетият дом представлява хората, които ви обичат, вашите приятели и сътрудници, ориентиран е към бъдещето. По време на нарастващата Луна ще има много работа по тези въпроси, което впоследствие ще помогне за реализирането на идеите. Ще осъзнаете истинската стойност на приятелството, ще настъпят промени в обкръжението и социалната ви сфера.

Рак

Десети дом активира въпроси, свързани с кариерата, положението, професията, политическите възгледи. Социалните ви постижения ще станат важни: вашият статус, определен от брака, развода, пенсионирането, вдовството. Ще се замислите как да осигурите регулирането на всички процеси в живота си, тяхното управление като цяло. Дори и да срещнете някои трудности при осъществяването на плановете си, с повече усилия, до края на периода на нарастващата Луна ще постигнете добри резултати.

Лъв

През следващите две седмици ще се наложи да обърнете внимание на темата за висшето образование, професионалното развитие, пътуванията, международните отношения, разширяването на хоризонтите на вашите знания и представи за света. Това са все въпроси от 9-и дом и събитията, които ще се случат по време на нарастващата Луна, ще променят отношението ви към универсалните ценности. Може да се заемете с духовно развитие, йога, а може би ще се почувствате привлечени от религията, ще започнете да изучавате философия или чужд език.

Дева

Въпросите на 8-и дом стават по-активни – това са общите пари и чуждите ресурси, отношенията с данъчните и застрахователните компании. Възможно е и връщане на дългове – или ще върнете, или ще върнете. Сферата на 8-ми дом включва въпроси за живота и смъртта, кризи, сексуални отношения. Следващите две седмици са подходящо време да определите доколко добре вървят делата ви и да решите как да действате. Подсъзнанието ви ще ви даде подсказки. Възможно е да преживеете радикални промени във финансовото си положение.

Везни

Бракът, разводът и партньорствата ще станат по-ясни – това е 7-и дом. Въпросите за официалните съюзи, сътрудничеството и договорите ще бъдат актуални. Някой може да прояви внимание към вашата личност, като ви покани да прекарате време заедно. Но също така съществуващите конфликти ще се изострят, конкурентите, съперниците или съперничките ще станат по-активни. А може би ще се появи нов договор и темата за сътрудничеството ще достигне ново ниво.

Скорпион

Начинът на живот, физическата служба, ежедневните задължения и отговорности стават важни. Обстоятелствата ще ви принудят да се погрижите за здравето си, за домашните си дела и да преосмислите целесъобразността на професионалните си дейности по отношение на това дали носят желания доход и дали ви доставят удоволствие. Т.е. по време на нарастващата Луна се полагат основите на сферите на 6-ти астрологичен дом. Ако имате домашни любимци, през следващите месеци ще трябва да им обърнете повече внимание.

Стрелец

На преден план излизат въпроси, свързани с децата, личните творчески проекти, ваканциите, любовта, романтиката и различните социални роли – всичко това е свързано с 5-ия дом. Начинът, по който изразявате себе си и представяте талантите си пред света, ще се промени. Ще бъдете по-загрижени за децата си и за тяхното бъдеще. Добро време да се отдадете на вътрешното си дете и да се върнете към хобитата си от детството. Зарадвайте се на себе си и това ще ви изпълни с жизненост през следващите месеци – до следващия сезон на затъмненията.

Козирог

Обстоятелствата, които възникват по време на нарастващата Луна, повдигат въпроси от четвърти дом – семейни ценности, недвижими имоти, обзавеждане на дома, основни условия на живот, продължаване на рода и травми от детството. Важен въпрос може да възникне във връзка с родителите, особено с майката – може да й предстои да започне нов живот. Или пък може да има нужда да се върне в родината от далече. Някой от семейството може да има промяна в статута и това да се отрази на всички в семейството. Настъпват промени в семейните отношения.

Водолей

На преден план излизат темите на 3-и дом – връзки и общуване, пътуване и придвижване, вътрешен кръг (роднини, съседи, съученици). Кръгът на общуване ще се промени, може да има смяна на личния автомобил, на средствата за комуникация или на обичайния път до работа, например на транспорта, с който се придвижвате всеки ден. Ще се засили интелектуалната дейност, работата с информация и кореспонденция, телефонните разговори или учебният процес. Появява се възможността за многобройни изяви на лекции.

Риби

Вторият астрологичен дом се свързва с парите, които печелите, личните притежания, комфорта, физическите и умствените ресурси, вродените таланти и способности. Обстоятелствата ви подтикват да преоцените финансовото си положение и ценностите си. Ще трябва да обърнете внимание на темите за приходите, разходите и самооценката. Съвкупност от събития през следващите две седмици ще ви накара да се замислите сериозно за парите и за това какво може да ви направи по-приложими на пазара на труда.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара