Declaré е първата козметика, разработена специално за нуждите на чувствителната кожа в Швейцария. А 66% от жените заявяват, че имат чувствителна кожа.

От скоро марката е вече и в България и може да бъде открита ексклузивно в бутиците Salon Olfactive на бул. Патриарх Евтимий 45 и Beauty Lab на ул. „Цар Иван Шишман“ 12 Б в София.

Чувствителната кожа е лесно раздразнима и бързо губи своя баланс. Независимо дали причината е индивидуална, естествена склонност, резултат от влияние на околната среда или стрес, реакциите на кожата стават все по-крайни. Този тип кожа се нуждае от спокойствие, защита и специфична програма за грижа.

Declaré е козметика, специално създадена за нуждите на чувствителната кожа. Всеки продукт е дерматологично тестван за чувствителна кожа, за да се поддържа оптимална съвместимост и да се осигури ефективна, дългосрочна грижа.

Тъй като чувствителната кожа може да бъде суха или мазна и може да страда от липса на влага, Declaré предлага качествена и обширна гама от продукти за всички специфични изисквания за грижа. Сериите включват грижи за лице, тяло, слънцезащита, за мъже.

Комплексът Declaré SRC™ (за намаляване на чувствителността) компенсира недостатъците при чувствителната кожа и действа на няколко нива:

  • подобряване на бариерната функция на кожата
  • намаляване на чувствителността и повишаване на устойчивостта на кожата
  • намаляване на раздразнението
  • за подобрено усещане за добро физическо състояние и равномерен тен
  • интензивна клетъчна защита
  • противодействие на увреждането на кожата и преждевременното образуване на бръчки

Бариерният слой на чувствителната кожа е отслабен, не функционира напълно или частично липсва, което води до повишена загуба на влага, по-лесно проникване на свободни радикали, реакции и възпаления.

Продуктите на Declaré със специалната си формула съдържат бариерна защита като първа и най-важна стъпка за красотата на чувствителната кожа.

Declaré използва само субстанции и съставки с най-високо качество, които са специално подбрани. Независимо кой продуктов сегмент изберете, козметиката възстановява баланса на чувствителната кожа.

Ароматите и консервантите също са специално подбрани за нуждите на чувствителната кожа, използвайки възможно най-ниска концентрация, като същевременно отговарят на най-високите козметични изисквания и задължителните изисквания за безопасност на продукта.

Declaré предлага висок клас козметика в атрактивен среден ценови сегмент.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара