Sony представи най-новите си слушалки с шумопотискане – WH-1000XM5. Новият модел предлага изцяло ново изживяване, което позволява да се потопим в музиката без нищо, което да ни разсейва. Благодарение на нови технологии, WH-1000XM5 извежда шумопотискането и качеството на аудиото, които вече са най-добрите, на едно още по-високо ниво.

Най-доброто шумопотискане вече стана още по-добро

WH-1000XM5 използват най-доброто шумопотискане: два процесора управляват осем микрофона, с което се постига значително редуциране на околния шум, особено в средните и високите честоти, а Auto NC Optimizer автоматично оптимизира шумопотискането спрямо околната среда. Независимо дали се опитваме да се изолираме, за да се отдадем на работата си в шумно кафене, или да релаксираме, докато пътуваме в натоварените сутрешни часове, WH-1000XM5 създават подходящата среда, в която да се потопим, докато слушаме. Слушалките гарантират безпрецедентно потискане на околния шум, което позволява напълно да се откъснем от света около вас.

Изключителен звук, доведен до съвършенство

Слушалките WH-1000XM5 поставят нови стандарти за качествено аудио – можем да се насладим на любимата си музика по начина, по който заслужава да бъде изживяна.

Първокачествено аудио с висока резолюция High-Resolution Audio със или без кабелна връзка благодарение на технология за кодиране на аудио сигнала – LDAC, разработена от Sony. Музиката се възстановява в пълния диапазон на звука с помощта на технологията DSEE Extreme™, която подобрява сигнала от цифровата музика в реално време и ни позволява да чуваме и да се наслаждаваме на всички фини детайли, които са заложени в любимите песни.

Супер качество на разговорите

Със слушалките WH-1000XM5 няма място, от което да не можем да говорим. Технологията на Sony за прецизно улавяне на човешкия глас Voice Pickup използва четири насочени микрофона и базирана на изкуствен интелект структура за намаляване на шума. Благодарение на тях гласът се изолира с изключителна прецизност, а ново разработената структура за намаляване на шума от вятъра минимизира нежелания шум от движението на вятъра по време на разговори. Натоварената улица и шумната работна среда вече могат да са идеалното място за бърз разговор с приятели или колеги.

Изцяло нов дизайн за по-голямо удобство при носене

За тези, които познават добилия широка популярност дизайн на серията WH-1000X, WH-1000XM5 представят следващата красива и майсторски изработена стъпка в еволюцията на стила на серията. Изцяло новият дизайн, който блокира шума, е завършен с ново разработена мека, плътно прилягаща към ушите кожа с плавен плъзгач. Новият материал от синтетична кожа приляга меко и плътно около главата, като поема натиска върху ушите и същевременно блокира външните шумове, за да може вие да се наслаждаваме на звука от вашите слушалки цял ден без никакъв дискомфорт.

Слушалки, които управляваме без усилия

Sony разбира, че в забързаното си ежедневие сте постоянно в движение. WH-1000XM5 ще направят прехода от натоварения работен ден към почиването в тихия спокоен дом възможно най-гладък с помощта на Adaptive Sound Control.  Тази функция автоматично настройва звука спрямо ситуацията, в която сме, като разпознава най-често използваните от нас локации и променя настройките на околния шум спрямо местоположението ни.

WH-1000XM5 е с интегрирана функция Quick Access, която позволява да конфигурираме слушалките така, че възпроизвеждането на музика от Spotify да се възобновява само с две или три докосвания, без да е нужно да използваме смартфона си.

WH-1000XM5 предлага и редица интелигентни функции, с които без усилия се справяме с всичките си ежедневни задачи. С помощта на функцията Speak-to-Chat можем да прекъснем слушането, за да проведем бърз разговор, като слушалките  автоматично ще прекъснат музиката, за да пропуснат звука от околната среда. Когато разговорът приключи, музиката ще продължи от там, от където е спряла, а с помощта на функцията за бърза пауза, песента ще прекъсне в момента, в който свалим слушалките.

WH-1000XM5 са съвместими и с Google Assistant и Alexa.

Свързване без усилия

Вече е по-лесно от всякога да сме винаги свързани. Слушалките могат да се свързват с две устройства едновременно. Когато получим обаждане, слушалките автоматично разпознават устройството, от което ни търсят, и веднага ще се свържат към него. Можем да превключваме бързо между отделните устройства само с натискането на един бутон.

Заряд и мобилност през целия ден

WH-1000XM5 предлагат впечатляващите 30 часа живот на батерията. Можем да получим впечатляващите 3 часа заряд на батерията само за 3 минути с помощта на USB Power Delivery (PD).

WH-1000XM5 се предлагат в удобен сгъваем калъф, който може да се намали по размер, когато слушалките са извън него.

Цени и наличност

Слушалките WH-1000XM5 се предлагат в черно и сребро на цени от приблизително 799 лв. и ще бъдат налични от края на м. май 2022 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара