Тази пролет Eucerin предлага перфектното съчетание от най-висока слънцезащита, грижа за кожата и лек грим за всеки тип кожа.

Шестте нови продукта за слънчева защита за лице са насочени към кожа, склонна към омазняване и акне, антиейдж грижа и хиперпигментация. Eucerin Advance Spectrum Technology комбинира UVA/ UVB филтри за защита от UV лъчите с антиоксиданта Ликохалкон А за предпазване от високоенергийната видима светлина.

Всеки от новите продукти идва с два нюанса от цветни пигменти, които изравняват тена на кожата мигновено. Със своята приятна текстура те се нанасят и носят с лекота в топлите месеци.

Eucerin® Оцветен слънцезащитен гел-крем за лице Oil Control SPF50+ е продукт, специално предназначен за мазна кожа и кожа, склонна към образуване на акне, снабден с цветни пигменти за мигновено изравняване на тена и много висока защита от слънцето – SPF50+. Advanced Spectral Technology представлява комбинация от широколентови и фотостабилни UVA/UVB филтри за много висока UV защита и Licochalcone A за неутрализиране на свободните радикали, активирани от UV и високоенергийната видима (HEVIS) светлина. Глицеритиновата киселина във формулата подпомага възстановяването на ДНК на кожните клетки. Oil Control технологията с L-carnitine и абсорбиращи микрочастици осигурява незабавно усещане за сухота при докосване и 12-часов ефект против омазняване и лъщене. Цветните пигменти в два тона – светъл и тъмен, мигновено придават равномерен тен с траен ефект през деня.

Ултралека, немазна текстура. Подходящ за ежедневна употреба при хора с кожа, склонна към акне, и при чувствителна кожа.

Новият оцветен слънцезащитен гел-крем Photoaging Control SPF50+ предпазва от слънцето, редуцира признаците на стареене и изравнява тена с помощта на цветни пигменти.

Формулата с хиалуронова киселина помага да се редуцират признаците на стареене като фини линии. Минерални цветни пигменти в два тона – светъл и тъмен, предоставят двоен ефект: веднага изравняват тена и предлагат допълнителна защита от HEVIS индуцирани признаци на стареене.

Подходящ за всеки тип кожа за всекидневна употреба.

Eucerin® Оцветен слънцезащитен гел-крем Pigment Control SPF50+ осигурява много висока слънчева защита (SPF50+),  спомага за редуциране на пигментни петна, като предотвратява едновременно с това повторната им поява; съдържа минерални цветни пигменти, които незабавно изравняват тена на лицето.

Thiamidol – ключовата антипигментна съставка, разработена и патентована от Eucerin, с времето намалява интензитета на съществуващите пигментни петна и при редовна употреба предпазва от появата на нови. Цветните пигменти предоставят двоен ефект: веднага изравняват тена и осигуряват допълнителна защита от хиперпигментации.

С приятен аромат и лека текстура, която попива бързо. Дерматологични проучвания доказват много добра ефикасност и поносимост  от чувствителна кожа, мазна кожа и кожа, склонна към акне. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба.

Шестте нови продукта може да отркиете в аптечната мрежа в страната и на www.eucerin.bg от този месец.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара