За втора поредна година екипът на кулинарното шоу MasterChef по bTV се впусна да търси най-добрия хоби готвач, достоен за престижната титла и голямата награда от 100 000 лева. Но освен високите дози прецизност и въображение в изкуството на готвенето, на снимачната площадка се вихрят горещи страсти, амбиция, налагат се модни тенденции и има много смях.

MasterChef_

По време на търсенето на уникалния вкус Chef Петър Михалчев удостои с топла прегръдка повдигащата фундаментални въпроси Офелия, а междувременно председателят на журито – Виктор Ангелов насочи вниманието си към „крачето” й, обяснявайки основни „касапски” похвати. Самураят в кухнята сподели пред участниците афинитета си към екзотични домашни любимци, към които с радост би добавил дори кондор, докато Chef Андре Токев даваше безценни кулинарни съвети на състезателите.

Но и амбициозните кандидати за титлата MasterChef не изпускат шанса си да впечатлят професионалистите с провокации или уникални история. Една от дамите, преминала първоначалните кастинги, подчерта, че

за първи път в MasterChef й се налага да готви облечена.

Млад мъж заяви, че в кухнята на шоуто се чувства като пред платно за рисуване, но и като на ринг, затова се подготвя за съревнованието с кратки боксови тренировки. С отдадеността си към добрата храна и желанието си за победа се откроиха двама бъдещи татковци, които доброволно ще се откажат да станат свидетели на раждането на първородните си наследници, за да защитят престилката на MasterChef.

MasterChef

Във второто издание на любимото кулинарно телевизионно шоу, участниците създадоха и нова модна линия. Освен предпочитаните кожени панталони, високи токове и ризи, зад кухненските плотове се появиха и уникални, ръчно изработени кецове с кулинарни мотиви. Логото на MasterChef окраси нежните дамски ръце в най-голямата кухня на България, въплътено като основен акцент в техния маникюр.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара