Поредица от партита, с които да отбележат 20 години на сцената, подготвят Metropolis .

20 години електронни мечти не стигат! Metropolis го доказват още с първото събитие, с което ще честват своя юбилей. На 5 март зала 4 на Интер Експо Център в София ще подслони най-мащабното парти от поредицата Future Heroes под наслов HEROES TOTAL, като на родна земя се завръщат любимите на публиката герои от бъдещето SAM PAGANINI и ALAN FITZPATRICK.

Sam Paganini

Поредицата всяка година представя най-интересните нови имена в електронната музика редом с вече утвърдени световни артисти. Водени от силно изострения си нюх за посоката на развитие на електронната музика, именно Metropolis представиха пред българската публика двата госта на HEROES TOTAL – първоначално като герои от бъдещето, а днес – като звезди от настоящето.

През последните три години кариерата на SAM PAGANINI търпи главозамайващ възход. Той цени музикалните традиции, но умело щампова собствения си модерен отпечатък върху тях. Това го прави особено привлекателен за бързоразвиващата се денс култура, която обича секси, грууви и откровено танцувални тракове, които не оставят никого безпристрастен и неподвижен на дансинга.

Alan

До него, за да ни потопи още по-дълбоко в дебрите на музиката, застава и ALAN FITZPATRICK. Британецът избухна силно през 2015-а с редица участия в най-престижните клубове и фестивали в света, като за кратко изгради безупречна репутация и героичен статус сред публиката и колегите си. Този успех идва не само заради линията на клубно ориентираното техно, която артистите от Drumcode следват, но и заради нестихващото желанието на Alan да експериментира с музиката си. Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път – изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл.

Първите 500 промо билета за събитието вече са продадени. Нормалните билети за събитието на цена от 35 лева са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара