Днес вече никой не се съмнява в необходимостта да се учи английски език от ранна детска възраст. Но как да направим това по най-ефективния и комфортен за малчуганите начин? Многобройни научни изследвания сочат, че ключът е във вярно подбраната методика и подхода на учителите към детето.

FUNDAY се наложи като единствената чуждоезикова програма, с която децата успешно напредват по английски език, докато се забавляват. Подобряват комуникативните си умения и започват да използват чуждия език свободно и уверено в своето ежедневие.

Потънали изцяло в чуждоезикова среда – по 5 учебни часа всяка събота, децата напредват неусетно.

Висококвалифицирани преподаватели от Великобритания работят с децата със средствата на мултимедия, интерактивни игри, забавни упражнения и работа по различни проекти, като правят ученето леко, приятно и забавно.

https://youtu.be/beoeXs3lwFw

Всяка събота е посветена на теми близки до детските интереси, които провокират любознателността на децата и обогатяват енциклопедичните им знания. През новата учебна година темите са обвързани с 4 основни области:

  • Многообразието на животинския свят (октомври и ноември);
  • Коледа и най-големите градове в света (декември и януари);
  • Да опазим природата – здравословен начин на живот и екология (февруари и март);
  • Големите открития на човечеството – любопитни факти от всички сфери на познанието (април, май и юни).

Освен часове по разговорен английски език, в програмата са включени и стандартни и нестандартни спортни дисциплини: катерене, фехтовка, Kangoo Jumps, езда, кунг фу, стрелба с лък, бейзбол, ориентиране и какво ли още не…

https://youtu.be/6mlSGxNLj2g

Всяка събота има и ателиета по изкуства, в които децата учат различни приложни техники и  изработват разнообразни неща, с които да изненадат приятно родителите си. FUNDAY-ците развиват своето въображение и креативност, напредвайки по английски език.

FUNDAY се провежда всяка събота от 10:00 до 15:00 часа ( с изключение на ваканциите и официалните празници ), като за децата е осигурен и топъл обяд. Подходящ е за деца от 4 до 14 години.

Приятна изненада: Специално за читателите на “Жената днес” FUNDAY прави отстъпка от 10% за всички регистрирали се до края на месец октомври.

За да запазите място на Вашето дете за програмата е необходима регистрация на www.funday.bg, тъй като местата са ограничени. Актуалните промоции и отстъпки ще откриете на нашата Facebook страница facebook.com/funday.espa. Телефон за връзка 0899 900 705

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара