На 23-ти октомври, в 2:00 часа, Слънцето ще навлезе в знак Скорпион и ще остане там до нощта на 22-ри ноември. Предстои месец, в който представителите на знак Скорпион и останалите водни знаци – Рак и Риби, ще се радват на повече вдъхновение, жизнени сили и уют.

Знак Скорпион управлява 8-ми дом в астрологичното колело свързано с тайните, трансформациите, смъртта, секса, инвестициите, наследствата, чуждите пари и собствените ни страхове. Престоят на Слънцето тук ще се определя като „Светлина в мрака“ и ще ви поканя на едно пътешествие в дълбоките води на знака.

В голямата къща на живота, Скорпион управлява най-тъмните и скрити места в нея. Влизаме в разкошна къща с високи тавани, огромни прозорци, много светлина и усещане за спокойствие. Тръгваме по просторния коридор, постлан от плътна пътека, релефни стени и вдъхновяващи картини. Вървим, в края на коридора откриваме тясно стълбище водещо към онова място, което рядко отваряме, но държим на него, защото там са скрити нашите

минали спомени и необходими вещи.

Слизаме бавно по стълбите и още по бавно отключваме дебелата врата, зад която със страх искаме да погледнем. Отваряме и бързо намираме начин да осветим гледката си.
Това е мястото, управлявано от знак Скорпион. Знаете, че при покупката на всяко жилище се стремим да получим към него мазе, таванско помещение или гараж. Подсъзнателно се стремим към сигурно и скрито място, където да съхраняваме и пазим миналото, да приютим настоящето и да предложим уют на бъдеще. Сякаш имаме нужда от това кътче в дома, в което да скрием неща, което винаги ще ни трябват.
Това е нашето лично пространство, мисли, тревоги и страхове. Мястото в което влизаме мислено, когато искаме да останем със себе си.

Хората, притежаващи силна скорпионска енергия обичат да остават сами със себе си и имат способността, изолирайки се от средата, да виждат повече от останалите. Прозорливи и интуитивни, те умеят

да достигат до сърцата на другите

без да бъдат разкрити напълно. Енергията е полезна сила, даваща дълбочина и сериозност на притежателите и.

В пътуването си Слънцето ще срещне ретроградния Меркурий и ще направи положителен аспект с Нептун и напрегнат с Уран. В следващия месец ще бъдем свидетели на нов ред в личните и професионалните ни отношения. Ще чуем, това което трябва и ще кажем това, което искаме. Ще имаме потенциала да стигнем да сърцевината на проблемите си и ще

успеем да се преборим със страховете си.

Колкото и противоречива да изглежда ситуацията, бъдете сигурни, че след нея всеки един от нас ще има по-чисти мисли, път и съзнание.

Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелавам здрава, успешна и спокойна нова соларна година, изпълнена с много любов.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара