Водещият на предаването „Отвъд магията“ по National Geographic Channel, Дръмънд Мъни-Кутс (DMC), е специален гост на Софийския фестивал на науката, организиран от Британски съвет.

Софийският фестивал на науката се организира от Британски съвет за пета поредна година. Тази година събитието ще засегне теми като изкуствения интелект, човешкия мозък и новите технологии.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

С демонстрацията си на живо DMC ще покаже на българската публика как особеностите на човешкия мозък могат да бъдат използвани, за да виждаме невероятни и привидно магични неща.

Едночасовата демонстрация на живо ще се проведе на 15 май, от 18:30 ч., на голямата сцена на театър „София“, парк „Заимов“. Събитието е безплатно, а желаещите могат да вземат предварително безплатен билет, с което да си осигурят място в театъра. Билети се вземат от офиса на Британския съвет, ул. „Кракра“ 7, до 14 май, а след това на „Информация“ на фестивала.

DMC е вдъхновен от брилянтните умове на Худини, Карл Зенер и Ури Гелър. Той усвоява техните невероятни номера с бягство, екстрасензорни възприятия и огъване на лъжици, като добавя източен мистицизъм, бойни изкуства и азиатска магия. Пресата в Обединеното кралство го определя като „най-добрия от новото поколение британски илюзионисти“.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Свежият изследователски подход на DMC към изкуството на заблудата бързо се доказва като радикално нов начин на представянето й в телевизията.

Българските зрители могат да гледат предаването му „Отвъд магията“ по National Geographic Channel всяка сряда от 21:55 часа. В поредицата DMC впечатлява с въздействащи трикове по улиците на Лондон, Барселона, Мексико Сити и Сингапур.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара