„Невъзможни сме сами” е заглавието на новия самостоятелен сингъл на Жана Бергендорф, чиято онлайн премиера се състоя в полунощ на 7-ми май. След супер успешните „Самурай’ и „Играем с теб до края” в дует с Кристо, които бяха сред най-излъчваните парчета за 2014 г., „Невъзможни сме сами” дава заявка да се превърне в следващия хит на магнетичната изпълнителка.

Zhana 2

За музиката и аранжимента на проекта Жана и продуцентите й от Вирджиния Рекърдс отново са се доверили на силния творчески тандем от Острова Рей Хеджис и Найджъл Бътлър, които през годините са работили с артисти като One Direction, Bryan Adams, Boyzone, Cher, Tom Jones, Robbie Williams, Alanis Morissette, Carlos Santana.

Въздействащият български текст на парчето е дело на един от най-талантливите и обичани артисти у нас Любо Киров. Той споделя, че се е ангажирал с удоволствие с този проект, защото като ментор на Жана в X Factor отдавна е искал да я подкрепи творчески и след победата й във формата. „Парчето е уникално и ме вдъхнови да напиша текста на един дъх! Емоционалността на Жана отговаря на силата думите в песента и именно нейният глас е идеален проводник на посланието, което носят”, казва Любо.

Zhana 3

Не по-малко впечатляващ от композицията и текста на песента е видеоклипът, режисиран от Георги Манов, в чиято биография присъства богато портфолио от рекламни и музикални клипове.  Заедно с екипа си от студио Clamer Design, Манов е реализирал с въображението и размаха на художник жива картина от цветове и форми в перфектна хармония със звученето на песента и е дал възможност на победителката от втория сезон на X Factor да разгърне артистичния си талант в нова светлина.  Сюжетът е изграден върху динамичните отношения на героинята и метафоричното й превръщане в жива мишена. Партньор на изпълнителката в клипа е актьорът и професионален каскадьор Горан Гънчев.

Zhana 5

За визията на носителката на титлата „Жена на годината” в категория „Сцена/Музика” са се погрижили топ-гримьорът Слав и утвърденият стилист и дизайнер Антония Йорданова.

Това е един от най-успешните сезони за Жана Бергендорф. Тя ще присъства на церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио на 23-ти май. Огнената изпълнителка се съревновава с номинации в цели 4 категории – „БГ Дебют”, „БГ Изпълнителка”, „БГ Песен” и „БГ Текст” за хита „Самурай”

Facebook Twitter Google+

0 Коментара