Takeaway.com, част от Just Eat Takeaway.com, световен лидер на пазара за доставка на храна, обяви победителите в наградите за най-добър ресторант на платформата за 2022 г. Наградите се завръщат в България за своето трето поредно издание и оценяват ресторантите на територията на страната, откроили се със своята ангажираност и отдаденост, и превърнали се в любимци на българските потребители през изминалата година.

Наградите отличиха най-добрите ресторанти в 14 различни категории. Тази година всички победители бяха определени от вота на потребителите, които имаха възможност да гласуват за над 2 500 ресторанта в близо 70 града в страната. Периодът на гласуване продължи от 14 ноември до 31 декември 2022 г.

„Горди сме, че Takeaway.com Awards се провеждат за трета година и че продължават да печелят подкрепа, както от нашите партньори ресторанти, така и от потребителите. Искахме да започнем проект, който да донесе стойност на ресторантите в нашата платформа, които са в основата на нашия бизнес, и които през годината се отличиха с това, което предлагат, с вниманието си към клиентите, но също така и с възможността винаги да подобряват и внасят иновация в своя бизнес; същевременно с това искахме да включим в процеса и нашите потребители, които имаха възможността да наградят любимите си ресторанти заедно с нас“, коментира Юлиана Хартарска, кънтри мениджър на Takeaway.com в България. „Тази година сме особено горди, че успяхме да раздадем награди в специални категории като „най-добър гурме ресторант“ и „най-добър здравословен ресторант“, затвърждавайки отговорността ни да предоставяме на нашите потребители разнообразни и качествени опции, когато става въпрос за доставка на храна.“

Селекцията от отличени ресторанти е разнообразна и всеобхватна. От пица и бургери до суши и гурме, наградените ресторанти са групирани на ниво любима национална кухня и вид храна, любим градски ресторант в основните пет града в България, както и в няколко специални категории. От пицaрии до бургери, Takeaway.com награди най-добрите ресторанти в страната спрямо различни критерии, като тип кухня и географска област. Ето как изглежда класацията:

Най-добър ресторант по градове:

Най-добър ресторант по тип кухня:

Както и още няколко важни категории:

 

“Най-добрата верига ресторанти в България” е оспорвана категория, която отличава вериги ресторанти в цялата страна, избрани с вота на потребителите на Takeaway.com. Тази година честта да носи титлатa се пада на Street Chefs. Ресторантът е еталон за приготвяне на бургери и предлага кулинарно изживяване на няколко различни локации още от 2015-та година. “Това, с което сме горди в нашия бизнес, е качеството без компромис – от храната, която предлагаме до обслужването и малките детайли. Прясното месо от локални производители, изпечените на място питки, свежите сосове и зеленчуци, са съставките, които превърнаха Street Chefs в предпочитан ресторант на мнозина и причина за лоялността на нашите клиенти.”

Всички печеливши ресторанти получиха материали, удостоверяващи признанието за най-добър ресторант на Тakeaway.com за 2022 в съответната категория; ваучери, които да предложат на клиентите, за да им благодарят за тяхната подкрепа, както и табела, която да бъде изложена в техните помещения, за да демонстрира, че са сред отличилите се ресторанти на Takeaway.com в България.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара