Tommy Hilfiger лансира своята кампания Classics Reborn за сезон пролет 2023. Новата колекция предлага съвременен прочит на класическите „preppy“ модели. Кампанията продължава креативната посока на колекцията от миналия сезон, която премина под креативната шапка на Tommy Factory – място, където музиката, модата и забавлението се събират на една сцена. Джорджия Мей Джагър, Аоки Лий Симънс и Дилан и Парис Броснан са част от талантливите лица за пролетната колекция на Tommy Hilfiger.

„Класиката никога не излиза от мода. Тази колекция е именно посветена на модернизацията и интерпретацията на preppy стила. Търсим нови начини да поддържаме класическите стилове вечно актуални. Преоткриването на иновативни начини за придаване на нов живот на дрехите е процес, който никога няма да спре да ме вълнува.“, коментира Томи Хилфигър, основател на едноименната модна къща.

Томи Хилфигър

Кампанията, заснета от фотографа Грегори Харис, показва разнообразие от стилове, които са подходящи за ежедневни, формални или комбинация от двата поводи. Ризата тип „Оксфорд“ и роклята-риза са сред ключовите модели, преобразени за новото поколение. Блейзър в комбинация с издържан в същия тон чино панталон, новото TH Monogram лого върху перфектни за сезона плетени модели, яке тип „парка“ и ръгби блузи допълват колекцията за сезон пролет 2023. Цветът лайм в плетивата и ефирните рокли допринася за нестандартна и цветна интерпретация на класическите модели, а блейзърите при мъжете и жените размиват границата между офисно и вечерно облекло.

Пролетната колекция на Tommy Hilfiger е налична в официалните магазини на марката в The Mall, Paradise Center и Serdika Center.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара