Между 6 – 8 юни 2023 г. в Истанбул ще се проведе „Бъдещето на срещите за здравеопазването“. Те се организират съвместно от Международната Асоциация за Конвенции и Конгреси (ICCA) и Форума на Асоциациите и Конференциите (AC).

Истанбул ще посрещне в двудневна програма „Бъдещето на срещите в здравеопазването. Организацията е в сътрудничество между Международната Асоциация за Конвенции и Конгреси (ICCA) и Форума на Асоциациите и Конференциите (AC). Програма ще събере членовете на ICCA и AC Forum, както и водещите заинтересовани страни в медицинския сектор. Ще се проведат дискусии относно развитието на здравните срещи, с цел да останат актуални и ангажиращи за бъдещите поколения.

„Бъдещето на срещите в здравеопазването“, включва поредица от знакови събития в продължение на три години със специален фокус върху индустрията на здравеопазването. Домакин на първото събитие лице в лице на B2B бе Кан, Франция с дата 6-8 Юли 2022. То се провежда от 2021 г. насам. Второто събитие, което предоставя много възможности за развитие на срещите в здравеопазването, ще се проведе по- късно тази година в Истанбул, със съдействието на TGA – Турската агенция за насърчаване и развитие на туризма.

„Бъдещето на срещите в здравеопазването“в Истанбул ще доведе лицата, оторизирани давземат решения относно най-важните и най-значимите медицински конгреси в света. Събитието има за цел да повиши качеството на световните здравни срещи след пандемията и да разшири пазарния дял на Истанбул. Всички заинтересовани страни от индустрията, включително здравни специалисти, лидери на здравни асоциации и доставчици, ще могат съвместно да проучат стъпките за промяна и развитие, необходими за организиране на ангажиращи и подходящи медицински срещи на събитието. Обединявайки здравния сектор, събитието ще създаде платформа, която предлага нови решения и стратегии за провеждане на ефективни и по-устойчиви глобални здравни срещи в бъдеще чрез дискусии на високо ниво и  обмен на информация.

Основана в Амстердам, с над 1100 членове в почти 100 страни и региони по света ,ICCA е сред водещите главни организации в сектора на конгресите и срещите. От основаването си през 1963 г. ICCA представлява най-добрите дестинации в света, наред с най-опитните доставчици за организиране на международни събитияи срещи, както и специалистите в сферата на транспорта и настаняването. Членовете на асоциацията включват градски маркетинг офиси, международни агенции за организация на  конгреси и конференции и  компании предоставящи хотелиерски услуги. ICCA работи в регионални формации, за да увеличи сътрудничеството и комуникацията между своите членове. Тъй като е държава-членка в средиземноморския регион, Турция също подписа споразумение за партньорство с ICCA и осъществи жизненоважно сътрудничество. AC Forum, който се фокусира върху лидерството и конгресния мениджмънт, се откроява като единствената организация, създадена от самоуправляващи се асоциации. Извън вкякакви търговски влияния и чрез обсъждане на различни професионални тактики и идеи, членовете на AC Forum обменят информация, за да усъвършенстват ръководството на асоциацията и конгресния мениджмънт към издигането му до по-високо ниво.

В допълнение, на 5 юни в Истанбул, ще се проведе среща на върха ICCA за заинтересованите страни от сектора на MICE (конгресен туризъм) . Срещата има за цел да направи форума на ICCA AC по-ефективен.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара