Nomade, обещание за приказно пътешествие… Пътешествие, което разтърсва. Възможност да откриеш живота другаде… Навсякъде другаде. За жената Nomade всяко ново бягство е уникално приключение. Възхитително изживяване с незабравими моменти и обогатяващи срещи.

За Chloé желанието да изследва планетата е неделимо от решимостта да я пази. Природата се почита, възхищаваме ѝ се и я защитаваме.

В съответствие с тази философия, Chloé представя Nomade Jasmin Naturel Intense, парфюмна вода, формулирана със 100% естествен аромат в нова поема за красотата на света.

Интензивен женствен аромат  

Nomade Jasmin Naturel Intense е завладяващо приключение. Той на момента въвлича въображението в грандиозен пейзаж, където пустинята граничи с планините.

С падането на нощта започва се откроява аромат на жасмин, контрастиращ със сладките нотки на фурма и акорд круша, за да разкрие пълното си богатство и сложност. Неговата деликатна чувственост е подсилена от обгръщащи тонове ванилия и кремообразно сандалово дърво. Докосване на пачули усъвършенства композицията, вдъхвайки на аромата Chloé излъчване и вечно модерна елегантност.

След създаването на Nomade Jasmin Naturel, Каролин Дюмюр представя това безпрецедентно ароматно пътеществие към същността на жасмина. Това легендарно цвете е родом от Египет, както и Габи Агион, основателката на Chloé. Жасминът се бере по природосъобразен начин и в съответствие с принципа за устойчивост.

Парфюмната вода Nomade Jasmin Naturel Intense е формулирана със 100% естествен аромат, алкохол и вода. Нищо друго. Освен това е веган и не съдържа изкуствени оцветители.

Дизайн с мисъл  

Емблематичният флакон Nomade е украсен с кафява плитка, която символизира връзките, които създаваме по време на нашите пътувания. Този символичен орнамент всъщност е гравиран и в стъклото и отпечатан върху кутията.

Флаконът Nomade Jasmin Naturel също е изработен от 15% рециклирано стъкло.

Дух на номад  

Заснета от Зои Гертнер, лицето на линията Наоми Скот се появява, крачейки в пясъка, сякаш във фантастична земя. На заден план виждаме да вървят три дами, три любопитни души, които също като нея вярват, че срещите са начинът да продължим напред…

Британската актриса, певица и режисьор Наоми Скот въплъщава ценостите на Nomade с изтънченост. Тя израства под въздействието на няколко култури, отгледана в Лондон от баща си британец и майка си индийка, родена в Уганда. Тя защитава дълбоко хуманистични ценности в полза на правата на жените и е посланик на организацията Compassion, която работи в помощ на деца в неравностойно положение по целия свят.

Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense е наличен в 30 мл, 50мл и 75мл.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара