Шведската beauty-tech компания FOREO стартира днес изкусително намаление по повод 8 март заедно с Notino. Промоцията от 20% важи до 5 март 2023 г. на notino.bg за всички продукти на бранда с изключение на  серията LUNA 4 и комплекти. Продуктите на FOREO са идеален избор за подарък за всяка модерна и вдъхновяваща жена на 21 век.

Всеотдайност, решителност и постоянство са само част от силите на съвременните супергероини, които можем да срещнем буквално навсякъде – в магазина, в болницата, на улицата. Някои от тях са известни само на нас, други вдъхновяват милиони от екрана, корици на списания и на книги. Те идват от различни среди и култури, действат в различни сфери, но имат едно общо нещо – невероятна женска сила. По случай предстоящия Международен ден на жената FOREO представят няколко необикновени дами, които са вдъхновение, както и идеи за подарък, инспирирани от тях.

Свати Мохан – космически учен

Свати Мохан

Миналата година имаше едно особено впечатляващо космическо събитие. За първи път в историята имаше кацане на Марс! Членовете на изследователския екип на НАСА, контролиращ полета до Червената планета, единодушно признаха, че въпреки че последните минути са били истинско предизвикателство, те са били насърчени от успокояващия глас на един човек – д-р Свати Мохана. Тя ръководеше кацането и информираше света за развитието на това новаторско събитие всяка секунда.

В интервю за НАСА д-р Мохан споменава, че е започнала да се интересува от космоса и науката на 9-годишна възраст, благодарение на сериала „Стар Трек“. Още първият епизод повлиява на въображението на малкото момиче, карайки го да осъзнае, че изследването на Вселената, опознаването на нови, неоткрити места в космоса и неговите тайни е нещо, на което би искала да се посвети. Тя го направи, защото сега д-р Свати Мохан може да се похвали с магистърска и докторска степен от престижния Масачузетски технологичен институт в областта на аеронавтиката и астронавтиката. Д-р Мохан доказва, че нищо не е невъзможно, всичко, което трябва да направите, е да вярвате в себе си, да работите усилено, за да постигнете целите си и да се борите за мечтите си.

Препоръка от FOREO за подарък  жени, следващи мечтите си: В портфолито си FOREO има  продукт, вдъхновен именно от космоса и впечатляващи постижения на учени като д-р Мохан: UFO 2. Това технологично напреднало устройство със своите 8 цвята LED светлини, термо- и криотерапия и звукови пулсации, превръща нанасянето на маска за лице в преживяване от съвсем друго измерение. А терапиите с него отнемат само 90 секунди в уюта на дома ви! Ако го комбинирате с емблематична маска на FOREO – Shimmer Freak, с частици, блестящи като звезди, ще получите ефект на толкова сияйна кожа, която сякаш не е от този свят.

Камала Харис политически активист

Камала Харис няма нужда от представяне. Харизматичен и вдъхновяващ политик и юрист, борещ се за правата на малцинствата и по-слабите и преди всичко първата жена вицепрезидент в историята на САЩ. Тя идва от семейство на учени. Никога не е избирала лесния път и е положила много труд, за да спечели позицията си на втория най-важен човек в САЩ. „Майка ми ни възпита да бъдем силни жени“, спомня си Харис в автобиографията си. През 2020 г. тя беше обявена за Личност на 2020 г. от списание Time заедно с настоящия президент Джо Байдън.

Вдъхновено от нея предложение за подарък: В днешния забързан начин на живот, всяка работеща дама търси бърза и ефективна грижа за кожата. Предложение от FOREO в тази насока е BEAR. Оборудван с микротокова технология и Т-звукови пулсации, този стягащ уред с формата на плюшено мече извежда анти-ейдж грижата за лицето на следващо ниво. Ще забележите видимо повдигнат овал и красиво опъната кожа само след 2 седмици редовна употреба. FOREO гарантирa, че BEAR е най-добрият избор и идеален кандидат за спътник в ежедневната грижа!

Стиляна Николова – новата перла в българската художествена гимнастика

Въпреки че Стиляна Николова все още няма дори 18, тя завладя спортните заглавия и спечели сърцата на феновете на художествената гимнастика в България, а и по света. Дете на бивши професионални спортисти, днес Стилияна печели все повече отличия в индивидуалните надпревари. През миналата година 17-годишната българка завоюва три сребърни медала и един бронзов по време на Световното първенство по художествена гимнастика в София. По този начин тя осигури една от двете квоти на България за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Това беше нейният дебют на подобен форум и тя успя да се справи прекрасно: „Знаех че съм способна да стигна до медалите, ако си изиграя съчетанията така, както са ми заложени. Със свършената работа дойдоха и резултатите. Всичко ми се стори като един прекрасен сън“, коментира Стилияна.

Предложение от FOREO за грижа, вдъхновена от спортния начин на живот на Стиляна: LUNA 3 е най-продавана четка за почистване на лице на FOREO, оборудвана с Т-звукови пулсации и масажиращи власинки, и е перфектна за след тренировка. Благодарение на нея, почистването на лицето от замърсяванията и бактериите, причиняващи комедони и петна, ще отнеме само минута. LUNA 3 е истинска „бухалка“ сред продуктите на FOREO – осигурява сияйна кожа, където и когато пожелаете, за да сте винаги готови за следващите предизвикателства.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара