Новият уред за почистване на прозорци GlassVAC от Bosch вече е факт и обещава да сложи край на досадното миене на прозорците в дома.

Специалното патентовано покритие на перото допринася за оптимални и безупречни резултати при почистване и подсушаване на всяко огледало, прозорец или душ кабина. С помощта на включената в окомплектовката спрей бутилка можете лесно и бързо да напръскате повърхността с препарат, а с микрофибърната кърпа да почистите натрупалата се мръсотия. Благодарение на иновативното гумирано покритие е необходимо само едно движение на дългото 266 мм перо, за да подсушите прозореца или огледалото, без да оставяте следи.

За допълнително улеснение, в окомплектовката е включена втора приставка с по-малко перо с дължина 133 мм за достъп до по-труднодостъпни места и почистване на по-малки повърхности. Със своите компактни размери GlassVAC може да достигне до всеки ъгъл и извивка безпроблемно за едно безупречно почистване. Лекото му тегло и ергономичната дръжка го правят изключително удобен и лесен за работа.

Едно от най-големите предимства на уреда е, че е безшумен. GlassVAC поставя край на скърцащите и неприятни звучи, съпътстващи почистването на прозорци. Специалното покритие на перото прави уреда напълно безшумен при работа с него. Не е необходимо да прилагате допълнителен натиск или усилие, едно плавно движение е достатъчно да попиете течността изцяло, без да оставите следа и без дискомфорта от неприятното скърцане.

Освен за почистване на прозорци, GlassVAC е подходящ и за подсушаване на душ кабини, огледала, попиване на разлети течности по пода или плота, както и почистване на прозорците на Вашия автомобил. За отрицателно време можете безупречно да почистите почти всякакъв тип гладки повърхности изключително лесно.

С вградената си батерия GlassVAC може да почисти приблизително 35 прозореца само с едно зареждане. Уредът е снабден и с резервоар за събиране на течности с капацитет 100мл, който лесно може да бъде изпразнен и почистен с чиста вода.

Уредът за почистване на прозорци GlassVAC може да се превърне във важен помощник и неразделна част от инвентара на всяка домакиня, и дори да превърне почистването в едно приятно занимание.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара