Faith in Fatih – амбициозната нова модна марка на Фатих Осман – направи своя дебют в Кърджали. Облеклата се произвеждат в реномираните текстилни фабрики „Бамес“ и „Бадекс“, които се  намират на територията на областта.

Заводите-производители са едни от най-модерните в Европа и съчетават в себе си традиционните методи с най-новите и иновативни технологии, а това ги прави предпочитан партньор на много световни брандове.

Дебютната колекция на Faith in Fatih носи името „The Creation“ и съдържа религиозната символика на спиралата. „На планета с население, което вече надвишава 7 милиарда, погледнато отстрани, животът на всеки един обитател може да бъде описан като спирала, със заложено и известно начало и край. Начинът, по който е извървяна тази спирала е нещото, което я прави неповторима“, споделя  концепцията за авторската си линия Фатих Осман.

Той провокира модните фенове с дамска и мъжка колекция с богато разнообразие от артикули. Те са произведени от висококачествени маркови платове от 100% памук, еко кожи, поплини и материи с минимално съдържане на вискоза, в разнообразни цветови гами.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара